Зала “КАМАТО КАМЕНИЦА”

Улица "Арх. Камен Петков" 64
Град Пловдив

Спорт на ваш терен

Зала "KAMATO on wheels"
Фитнес на колела
Научете повече ...

Email / Phone

info@kamato.bg ;
Телефон: 0988 933 101

Джесика Алба: как да не прекъсвате тренировките, когато нямате мотивация?

Home » Полезно » Джесика Алба: как да не прекъсвате тренировките, когато нямате мотивация?

Джесика Алба: как да не прекъсвате тренировките, когато нямате мотивация?

Jessica Alba е известна холивудска актриса, майка на две деца и съосновател на компанията за доставка на биологични продукти The Honest Company.

Jessica- Alba (2)

Джесика Алба: как да не прекъсвате тренировките, когато нямате мотивация?

Въпреки натоварения си график, Джесика винаги намира време  да поддържа фигурата си във форма.

Действително, както признава Джесика Алба, занятията със спорт не винаги ми носят удоволствие, но винаги имам чувството за изпълнен дълг.

По време на тренировките аз трябва да се потя, иначе не чувствам удовлетворение от тренировките. Когато имам на разположени само 30 мин. правя серия от лицеви опори с подскоци, приклякания с подскоци, няколко пози от йога.

Jessica-Alba

Говорейки за приемането на тялото си, Джесика Алба призна, че тя започнала да се чувства много по-уверена след раждането на двете си деца – дъщерите Онор и Хавен от съпругът й, продуцента Кеш Уорън.

Jessica -Alba

Аз започнах да се чувствам много по-удобно в тялото си, след раждането на децата. Освен това, искам те да бъдат доволни от своя външен вид, затова аз съм длъжна да им бъда достоен пример.  Аз успях да постигна спортна форма благодарение на бойни изкуства, гимнастика, танци и стречинг, които тренирах, снимайки се в сериала „Тъмния ангел“ в началото на 2000-ната. Тогава вече повдигнах летвата на доброто ниво и се вдъхнових да продължавам напред  с тренировките.

ПРОГРАМА И ЦЕНИ

 

 

Интересни|0 Comments