ПРОГРАМА И ЦЕНИ

Латиноамериканските танци, зашеметяващи със своята красота и темпове,  представляващи смесица от различни течения и школи, дават възможност на любителите на танци да се насладят на изпълнението на всички танцови забави.

latino-tanci

Народните традиции на латино  танците днес са известни по целия свят. Действително те са една цяла вселена от танцови стилове, но това е този случай, когато различните стилове се отлично се допълват един друг и правят от вас един истински универсален и артистичен танцьор.

Темперамента, страстта, красотата и вътрешната свобода винаги ще бъде на мода, така че популярността на латино танците всеки ден се увеличава. Съвременните латино танци, това е фойерверк, изтъкан от запалителни ритми и откровени чувства. Не е нужно да се замисляте над създаване на ясен рисунък, не е нужно да се страхувате да експериментирате и импровизирате, трябва да вървите заедно със своите емоции, и тогава танца ще стане удоволствие и за зрителите, и за танцьора.

Латино танците не са набор от стандартни заучени движения от класическите бални танци, латино танците са танци за тези, които танцуват не с ума, а с душата и сърцето!

ПРОГРАМА И ЦЕНИ