Не е тайна, че сексуалността – това е неизменна част от нашия живот, това е, което ни интересува, привлича и харесва. Без нея е невъзможно да си представим жизнената хармония. Всеки открива свои собствени начини за изразяване на сексуалността.

През последните години все повече и повече хора са заинтересовани от танците. И това не е случайно. Танца е оригинален начин за комуникация, предаване на чувства, себеизразяване и дори самочувствие. Танца е една от най-старите форми на изкуството, притежава магията на движенията на тялото.

Strip-dance

Strip Dance е танц, който ще бъде интересен за всички, които обичат малкото шоу и представления.  Програмата включва развитие на пластичност на тялото, гъвкавост и координация на движенията, помага да се запази тонуса, да се оформи един красив силует.

Strip Dance е способен да направи всяка жена стройна и привлекателна. И без никакво сваляне на дрехите! Само очарование, грация и музика!.

Усещането за лекота и невероятна гъвкавост се появяват след първите уроци по Strip Dance. Грациозни движения, плавни махове, незабележими преходи от изправено положение в седящо позволяват да се увеличи интензивността на занятията. Всички упражнения дават възможност да почувствате тялото си. И още едно предимство на Strip-dance е, че по време на обучението ще бъдете в състояние да се отпуснете психически, да се почувствате като истинска жена.

В основата на уроците Strip Dance са динамични движения и завои, съчетани с гладки еротични движения.

Strip dance има специфичен характер, който се основава на специална технология на изпълнение на движенията, позволяваща да се скрият недостатъците на фигурата и да се подчертаят достойнствата, и не само на жените, но и на мъжете. Занятията Strip-dance ще направят тялото еластично и гъвкаво, ще укрепят мускулите и ще ви избавят от излишните килограми.

След занятията всеки ще се научи да се движи красиво, ще усеща увереност в себе си. Strip dance дава възможност на всеки да забрави за своите комплекси и недостатъци, да носи всякакви дрехи. Фигурата придобива женственост, движенията и мимиките ще бъдат много по-привлекателни.

Тези занятия ще се харесат на всички, които искат да владеят тялото си до съвършенство.

 

ПРОГРАМА И ЦЕНИ

 

За записване: 0988 933 101