ПРОГРАМА И ЦЕНИ

Какво е Zumba ? Зумба е танцова фитнес програма, базирана на най-популярните латиноамерикански и световни ритми. Това е световна марка, която съединява както стремежа да водиш здравословен начин на живот, така и редовни спортни тренировки на денс музика.

Ако още не сте ходили на Zumba, задължително елате! Ние танцуваме под пленителна  музика и в същото време получаваме фитнес натоварване, за да се чувстваме пълни със сила и енергия. Движенията на Zumba са толкова прости, а музиката е запленяваща и вие много бързо ще се присъедините в парти атмосферата!

zumba-v-kamato

Пет причини да пробвате

  1. Зумба е достъпна за всеки! Вие имате възможност да пробвате и да решите за себе си до колко това е интересно за вас.

  2. Зумба е ефективна! Това е ефективна, енергична фитнес програма, която съчетава в себе си елементи на силови, аеробни и интервални тренировки, както и натоварва всички групи мускули, което позволява да се изгарят калории и да се поддържа тялото в желаната форма.

  3. Зумба е простa! Не е нужно да си професионален танцьор. Всички движения са много прости и повтаряйки след инструктора, с всеки път се чувствате по-свободно.

  4.  Зумба е необичайна! Броят на феновете на Zumba расте с главоломна скорост по целия свят.

Можете да бъдете в редиците на първите, най-активните ентусиасти на Зумба!

Противопоказания

Зумба, като всяко и всяко друго фитнес направление има редица противопоказания. По-специално, лумбалната херния, изместване на прешлените, високо кръвно налягане, пост-травматичен период, бременността на всеки етап.

ПРОГРАМА И ЦЕНИ