Да раздвижим Кършияка– ден на открити тренировки за малки и големи

(26.06.2016г. – Неделя, парк Рибница, Начало: 10:30ч.)

SMART STUDIO KAMATO цели не просто да провежда тренировки, а да промени начина на живот на хората, да покаже как могат да подобрят здравето си по интересен начин. Именно затова ние организираме инициативата “Да раздживим Каршияка” на 26.06.2016 от 10:30 ч. в парк „Рибница“ специално за жителите на квартала, за да ги запознаем с по-добрия начин на живот!

В забързаното ни ежедневие, след тежкия работен ден, в повечето случаи предпочитаме да се приберем вкъщи, а не да правим тежки упражнения във фитнес залата. Казваме си „твърде съм изморен, предпочитам да се прибера и да релаксирам пред компютъра или телевизора“. Ами ако те запознаем с друг тип релаксиране, което същевременно да те зарежда с енергия и да те откъсне от твоето ежедневие? Събитието „Да раздвижим Кършияка“, което организираме, цели именно това.

sporten praznik v plovdiv s obshtina severen

Ще те запознаем със спортове като все по-нашумяващия „Kangoo Jumps“, който е изключително интензивен и ефективен при борбата с наднормено тегло. Ще проведем тренировка по “Fit Jumping”, тренировка на трамплини, което в момента изгрява.

 Няма да пропуснем да те запознаем и с тренировките ни по Tae-Bo, които са съчетание между аеробика и бойни изкуства. Ако обичаш да риташ, това е за теб.

За малчугани също сме се погрижили. Подготвили сме много игри и забавна тренировка по Free dance за деца, която ще им даде пълна свобода на движенията. Ще закрием събитието с българско право хоро.

Подкрепата на тази инициатива показва колко е значимо да излезнете от вкъщи и да поспортувате! Пловдивският район „Северен“ съдейства за организирането на събитието, а кметът – Ральо Ралев лично ще открие събитието „Да раздвижим Кършияка“ на 26.06 от 10:30ч. в парк „Рибница“.

 

Партньори и спонсори на събитието:

sponsori-na-sybitieto-da-razdvijim-karshaka-grad-Plovdiv-i-sport-studio-kamato

PS:

Ние , разбира се, няма да останем по- назад и ще дадем възможност на много от Вас да посетят нашето ново студио в зала „Строител“ в Кършияка напълно безплатно, за да се забавляваме заедно.

Облечете си спортните дрехи и се подгответе за един незабравим ден с нас. Очакваме Ви!

sportno sybitie da razdvijim karshiaka

sportno sybitie da razdvijim karshiaka 3

sportno sybitie da razdvijim karshiaka 2