individialna-sportna-programa

Влез във форма СЕГА с Kamato FIT Active!

Не чакайте да стане понеделник, или първо число на месеца! Не чакайте на мине Нова година или да решите да си купите по-нов екип, спортни обувки и т.н.! Вземете правилното решение сега и влезте във форма веднага!

Индивидуалната тренировъчна програма Kamato FIT Active е ефективно средство за бързо влизане във форма и поддържане на красиво тяло!

Какво е Kamato FIT Active?

Kamato FIT Active е тренировъчна програма (ИТП), която се изготвя индивидуално за всеки отделен клиент. Съобразена е с Вашия индивидуален тренировъчен стаж, свободно време и желания от Вас резултат.

Какво представлява програмата Kamato FIT Active?

Програмата Kamato FIT Active е съчетание от индивидуални тренировки с инструктор, групови тренировки от активната програма на Студио Камато и тренировки в домашни условия. Тренировките са комбинация от кардио упражнения и функционални тренировки с и без тежести.

Колко време трябва да се изпълнява?

Индивидулната тренировъчна програма се изготвя за период от един месец. Тя може да бъде удължена, при желание от Ваша страна да продължите индивидуалните тренировки с наш инструктор в Камато.

Какъв ще бъде резултатът след изпълняването на Kamato FIT Active?

Вие определяте какво искате да постигнете и ние се съобразяваме с това! Искате да свалите излишни килограми, искате да стегнете тялото или да натрупате повече мускулна маса – всичко това е възможно ако сте последователни и се отнесете сериозно към изготвената за Вас програма.

Не забравяйте и,  че всеки организъм е различен и реагира различно на физическо натоварване! В този един месец Вашият инструктор ще следи активно Вашите резултати и това как тялото Ви реагира на различен тип натоварване!

 

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФОРМА СЕГА!!!

 

individialna-trenirovachna-programa-s-instruktor

<- Вижте програма на заниманията в залата          |        Вижте екипът ни от инструктори ->