Винаги сме гледали в захлас момичетата и момчетата с невероятни тела.
„Но, как са ги постигнали?“.

hraneneto (2)

Задавали ли сте си въпроса „Защо и аз не съм такава/такъв?“ Казвали ли сте си „Е, то е генетично!“.
Да, от части сте прави.Това не е толкова трудно да се постигне, ако знаем какво води до затлъстяване.
Ако погледнем назад в съществуването на човечеството ще и отговорим на въпроса, защо ядем без да сме гладни, т.н. тъпчене. Това е един от основните проблеми днес.
Хората са живели на малки групи. Храната била ограничена преди „откриването“ на растениевъдството. Набавяне на храна от животински произход било трудно и несигурно. Възможността да се нахранят веднъж на три дена била напълно реална. В резулат на тези промени организмите са се нагодили да „складират храната“. И тъй като еволюционно погледнато хората са съществували кратко, организмите ни не са се пригодили към идеята, че има храна в изобилие.

Днес сме заобиколени от множество хранителни продукти. Масовите производства и различните вещества, които се съдържат в пакетираните продукти. Разнообразието на всевъзможно вкусотии ни залива. Понякога е трудно човек да се замисли с какво се храни, особенно в това забързано ежедневие. Изборът е наш. Ние ще ви посъветваме само, че тренировките и правилното хранене могат да ви направят невероятни.