Елван Зумба
  • Zumba

Здравейте! Аз съм Елван Салиева и отскоро живея в най-хубавия за мен град в България – Пловдив.

Лицензиран инструктор съм по Зумба и Зумба за деца. А как се запалих по тази активност?!

За първи път посетих час по Зумба преди 8 години в MVJ Dance Studio. Усещането за мен беше „Уау“ – забавление, спорт, много усмивки и приятни хора. Емоцията беше невероятна и още тогава разбрах, че това е моята страст. След дълги години тренировки започнах да водя и класове в същото студио. Причината за моето развитие са страхотният екип на MVJ в лицето на Валентина Недева. Всички те ме подкрепяха и вдъхновяваха ежедневно.

От дете се занимавам със сторт. Още като ученичка бях капитан на женския баскетболен отбор. Тренирала съм и полупрофесионално тенис на маса. Предпочитам груповите тренировки, понеже контакта и комуникацията с хора ме зарежда и прави щастлива.

Родом съм от град Ардино. Записах вишето си образование в УНСС – София, специалност Макроикономика, Финанси.  След дипломирането си започнах работа в сферата на търговията. 15 години по-късно любовта ме пренесе от София в Пловдив и съм изключително щастлива и благодарна, че имам възможност да съм част от екипа на студио Камато.

Спортувам, за да съм здрава и щастлива. Елате и се присъединете към моите часове и ви гарантирам много усмивки и изгорени калории!

Моят график и този на колегите може да следите тук: ГРАФИК

We
to
Move
Видео канал
Street Dance Plovdiv snimka snimka