Фам Кундева - Камато
  • Йога
  • Йога с мама (за деца 2-5г.)
  • Комбинирана аеробика
  • Гимнастика

Здравейте, казвам се Фатме Кундева, на 23 години, а на кратко ми казват Фам.

Родена съм в изключително красивия град Гоце Делчев, но от 5 години живея в Пловдив. Още от малка исках да живея в града на тепетата, и сега съм щастлива че това мое детско желание е вече реалност. В Пловдив се чувствам себе си, по-силна, по-близко до изкуството, срещнах различни, уникални хора, които се превърнаха в мои много добри приятели и ми помагат винаги, когато имам нужда от помощ. Аз също обичам да помагам на хората, доколкото мога, това е една от хилядите причини да искам да бъда инструктор. Занимавам се с различни дейности, обичам разнообразието, многофункционалността, предизвикателствата… Смятам че няма невъзможни за постигане цели, когато човек има желание и мотивация, и полага усилия.

От няколко години работя като уеб и графичен дизайнер, QA уеб тестер и copywriter, а тази година завърших бакалавър специалност информатика в ПУ „Паисий Хилендарски”. Но това е само едното ми лице. Другото обича изкуството, пише поезия, свири на пиано, танцува и спортува активно. С танци се занимавам от много малка, танцувах в различни групи, участвала съм в спектакли и благотворителни концерти. Като по-голяма бях хореограф на свои групи от деца, като сме танцували различни видове танци – хипхоп, c-walk, krump, free dance, кизомба и др.

Още от първата си година в Пловдив влезнах в отбора по аеробика на ПУ „Паисий Хилендарски”, няколко години поред сме първи в страната, получих отлично обучение, за което съм изключително благодарна на нашия треньор – Валентин Кузев.

С йога се занимавам от доста време, защото от една страна ми помага да подобрявам уменията си в танците, а от друга страна подобрява емоционалното състояние на хората, начина на живот, дава контрол и удовлетворение.

Да бъда част от екипа на Камато е сбъдната мечта за мен. Когато човек обича това, което прави, той се старае повече и постига все по-добри резултати в желанието си да зарадва другите и себе си.

Заповядайте в Smart Studio Kamato да се забавляваме заедно!

Моят график и този на колегите може да следите тук: ГРАФИК

We
to
Move
Видео канал
Street Dance Plovdiv snimka snimka