Казвам се Ивелина Торбова и съм родена в град Пловдив. Завършила съм средното си образование в езикова гимназия , което ми помага да правя едно от любимите си неща – да пътувам. Както в опознаването на различни култури, така и в спорта обичам разнообразието.
От много малка разбрах, че това което ме прави наистина щастлива са музиката и танците. Още преди да тръгна на училище започнах да се занимавам първо с класически, а после с модерен балет. След няколко години открих художествената гимнастика като своя страст. Благодарение на дългите часове, прекарани в залата се научих на дисциплина и издръжливост. Занимавала съм се полупрофесионално със спортни и модерни танци, спортна гимнастика и тенис на корт, а около година бях състезателка по спортна аеробика.
В момента следвам в Медицински Университет „Пловдив”, а също така съм и инструктор по Fit Jumping. Другата страст, която открих преди време е Kangoo Jumps в Камато. Знанията, които получавам там ми помагат да откривам връзките между тялото и духа, важни за нашето здраве и доброто самочувствие. Съчетавайки редовното спортуване с научната теория, аз се целя да предавам на хората идеята за балансиран здравословен начин на живот. Движението е едно от първите неща, които дават сигнал на мозъка, че тялото ни е здраво и може да устои на различни негативни влияния като стрес и напрежение . А с времето научих и че за да бъдем способни да се грижим за хората около нас , първо трябва да се погрижим за себе си. Затова отделеното време в залата е здраве , грижа и обич, които всички си дължим.
За мен спортът е начин на живот, той ме прави наистина удовлетворена от себе си и ще се постарая да ви предам цялата си енергия, с която той ме зарежда и на вас.

We
to
Move
Видео канал
Street Dance Plovdiv snimka snimka