Казвам се Лидия Оплълченска и съм родена в град Пловдив . От дете спортът, танците и музиката са моя страст. Занимавала съм се полупрофесионално с различни спортове като лека атлетика, плуване ,балет, бокс и др. Преподавам каланетика и пилатес. С амбицията да се усъвършенствам и преподавам и др. стилове . Темпераментна личност съм, обичам адреналина, скоростта, височините и дълбочините 🙂Всеки спортуващ разбира в даден момент колко е важен процесът на възтановяване – нещо, което много често пренебрегваме. Затова изкарах и курсове за масажист, а след това се потопих в сферата на спортната рехабилитация и акупресура. По образование съм икономист, със специалност „Бизнес администарция“.
През 2018-та година станах и лицензиран инструктор по Port De Bras, а от 2019-та година съм вече и инструктор по Каланетика в Спортно студио „Камато“.
За мен спортът е начин на живот, моят учител, двигател и пазител. В тренировките си се старя да вдъхна позитивизъм, добро настроение , така че хората да си тръгват заредени с положителни емоции!

We
to
Move
Видео канал
Street Dance Plovdiv snimka snimka