Тони - KAMATO
  • Йога
  • Модерен балет
  • Тае Бо
  • Художествена гимнастика

Здравейте, казвам се Антония Нанкова , но на кратко ми казват Тони.

Родена и израснала съм в Пловдив. Може да се каже,че страстта ми към спорта е наследствена, след като пораснах в семейство на спортисти, и желанието за движение и за изследване на собственото ми тяло,идваше съвсем естествено и отвътре. Но таланта ми беше открит случайно от човек, който по-късно се превърна в моя треньор… така започна всичко.
 От спорна гимнастика, към художествена, през модерни танци, аеробика, тае-бо и йoга, до кратката ми но, професионална кариера като танцьор в известна танцова формация. Тогава, след като натрупах незаменим опит, разбрах, че желанието ми да предам на хората знанията и уменията си за мен е приоритет и цел в живота.

 Спортът за мен е начин на живот,целта ми е повече хора да преоткрият себе си,самочувствието и силата си чрез него,за да може за тях щастието да бъде ежедневие.Желая също така, да помогна за преодоляването на често срещаните срам и притеснение,като по този начин да бъде открито  удоволствието от движението и активният начин на живот.
     Водеща цел за мен е,също така,да покажа на подрастващите дисциплината,на която спорта възпитава и всички позитиви,които можем да извлечем от него.

Каня всички вас,да се забавляваме и поизпотим заедно! Заповядайте в Smart Studio Kamato!

We
to
Move
Видео канал
snimka snimka snimka
snimka snimka snimka