Йордан Ангелов
  • Актьорско майсторство – Начинаещи
  • Актьорско майсторство – Напреднали
  • Ораторско майсторство – Система “Orator.bg”
  • Психологическо айкидо I и II

Здравейте,

Радвам се, че посетихте сайта Kamato.bg, нека да се запознаем.

Казвам се Йордан Ангелов и съм професионален психолог, бизнес-треньор и коуч. Образование висше техническо и психологическо. Професионален опит над 15 год. Специализирам в тренинги за ръководители (ключови навици на управление, ситуационен мениджмънт, управленческа гъвкавост, тайм мениджмънт), за персонала (ефективни преговори, продажби, лична ефективност, работа в екип) и за HR специалисти ( подбор, адаптация, атестация, обучение и мотивация на персонала).

Помагам в решаването на различни задачи в областта обучение и развитие на търговския и управленски персонал на компаниите.

Натрупания в течение на много години опит в областта на практическата психология и междуличностната комуникация, специализацията по режисура и театрално майсторство и участието в много постановки ми помогнаха да създам следните авторски програми: тристепенен курс по актьорско майсторство, курсът по ораторско изкуство състоящ се от четири отделни направления и двустепенният курс ,,Психологическо Айкидо“.

Подробно със съдържанието на посочените курсове и другите авторски тренингови програми можете да се запознаете на сайтовете www. orator.bg и www.sales-academy.bg.

We
to
Teach
Видео канал
Street Dance Plovdiv snimka snimka