Най-добрата дестинация за почивка и спорт? Един от най-старите градове в Европа? Пловдив е не само столица на културата, но и средище за много спортни събития.

Седмица на спорта в Пловдив със смарт студио КАМАТО и ПУ Пловдив

Всички помним невероятната организация през седмицата на MOVE WEEK. Едни от най- активните участниците на всички спортни събития са Смарт студио КАМАТО. Това студио се отличава с хъс и ентусиазъм, благодарение на сплотеният им колектив от ИНСТРУКТОРИ. Невероятните събития, които организират като КАМАТОУИИН, КОЛДЕДНИ тренировки, ВИСЯЩА тренировка и много други тематични партита и мероприяти, ги отличават на пловдивската сцена.

Мисията им е хората да бъдат здрави и да се научат да спортуват. Да осъзнаят, че не леженето и “почивката” с пуканките е добре за тях, а движението и общуването с хора. За това една от идеите, които те осъществиха бе БЕЗПЛАТНИ тренировки за СТУДЕНТИТЕ от ПУ.

Многото висши учебни заведения, голям брой студенти трябва да се разнообразяват с различни мероприятия, за да бъдат част от невероятното общество на ПЛОВДИВ.

Имаше голямо желание от страна на студентите, а дори и преподаватели. Проведоха се часове по KANGOO JUMPS, КОМБИНИРАНА АЕРОБИКА, DANCE YOGA, BELLY DANCE, FIT JUMPING. С екипът на КАМАТО, които бяха главните виновници за това събитие, можете да се запознете ТУК.

Изключително позитивни и усмихнати треньори. Прекрасно разбиращи от работата си, те предадоха онази невероятна емоция на участниците, която не може да се опише, а само да се усети. Студентите бяха изключително очаровани, а ние ги попитахме защо? Отговорът им ни озадачи, но и ощастливи. “Бяхме малко скептично настроени. Мислехме си, че тук е  като всички други места. Отиваш, тренираш, даже не знаеш името на човека с който тренираш. Но, тук в КАМАТО е различно. Чувстваме се като екип, едно цяло. Отношението с което ни посрещнаха още от вратата бе топло и мило. Бяхме на мястото си!”

Студентите на ПУ Пловдив и спорт студио КАМАТО

Тези думи пробудиха още по-голям ентусиазъм в инструкторите и започнаха да се зараждат различни идеи за други мероприятия, които може да следите на СТРАНИЦАТА НА КАМАТО.