Всички знаем, че в двадесет и първи век е доста трудно да поддържаме добре изправеният гръб и дори правилната походка. На лице са всички онези фактори, които понякога ни карат да се чувстваме не добре в кожата си. Да не забравяме, че и още от ранна детска възраст се налага да се носят раници на гърба, често твърде тежки за децата, което се отразява върху телосложението им.

izpravitelna-gimnastika-za-deca

Програмата изправителна гимнастика има за цел да работи точно върху тези проблеми, които се забелязват в детския организъм още от крехка възраст. Чрез комплекс от общо развиващи упражнения и специална изправителна гимнастика ние имаме за цел да подобрим здравословното състояние на детето ви.

 

Какво ще научи вашето дете при нас?

Ще разбере, че спорта може да бъде нещо много забавно.  Че определеното физическо натоварване може да  му донесе много удоволствие.

 

Каква е нашата цел?

Да подобрим здравето на детето ви, разбира се. Искаме то да има правилна стойка и правилна походка. При нас то ще се научи, че няколко прости упражнения правят чудеса, а и вие самите ще видите резултатите след определен брой посещения на заниманията по изправителна гимнастика .

izpravitelna-gimnastika-za-deca-1

Върху какво работим?

Наблягаме върху правилната походка – като под това се има предвид, да не се кривят крачетата, поставянето на петичката преди пръстите, както и правилният начин да бъде изпълнено това.

Учим ги да държат гръбчето изправени, като до голяма степен спомага за изправяне на гръбначния стълб и изправяне на вече налични изкривявания.

В какво се състои нашият час по изправителна гимнастика?

В продължителност от един астрономически час ние наблягаме върху кинезитерапевтични изправителни упражнения с уморено натоварване, като часът започва с лека загрявка, преминава към основната час, в която се изпълнява комплекст за различни мускулни групи и приключва с лек стречинг и образователна игра.

Защо да доведете детето си?

Защото живеем в двадесет и първи век и колкото и да не ни се иска, децата често прекарват доста време на неудобни чинове, или на столове пред компютъра, а движението винаги е било ключът към доброто здраве.

 

Времетраене: 60мин.

Групи: 3-4год.; 5-7год.;

 

ПРОГРАМА И ЦЕНИ