ПРОГРАМА И ЦЕНИ

Baby gym с мама! 

Знаете ли че децата започват да развиват физическите си качества още от раждането си? А знаете ли, че гъвкавостта на едно дете отслабва с времето, ако тя не се развива правилно? Интересен факт е, че децата на възраст над една годинка са буквално попиват информацията  и помнят много повече отколкото ние си мислим, ето защо никога няма правилна възраст от която да започнете със спорта.

Какво е Baby gym?

Baby gym е един новаторски клас, който е насочен към най-малките. Той има за цел да създаде координация в децата още от крехка възраст, има за цел да ги научи на няколко простички упражнения, съпроводени от забавни песнички.

Baby gym

Защо „с мама”?

Е как защо!? Защото всичко е по-забавно с мама. Мама ни учи да ходим и да говорим, защо да не е с нас докато се учим да скачаме, играем и тренираме. Освен това, всяка мама има нужда от ежедневно раздвижване, а в компанията на своето най-мило същество, това ще бъде дори по-забавно.

Какво се прави по време на Baby gym?

В продължение на 40мин. изпълняваме комплекс от общо развиващи упражнения, които подпомагат развиването на всички мускулни групи на детето. Създаваме му навика, че спорта е нещо забавно и интересно, а на фона на всичко това учим песнички.

 

Времетраене: 40мин.

Възрасти: от 2 до 4 годишни.

 

ПРОГРАМА И ЦЕНИ

 

За Камато | Програма | Контакти