Всичко е много просто! Но понякога към това „просто“ ние вървим дълги години. Програмата Body Mix е разработена, за да избегнем дългите часове на неефективни тренировки и травми, за да се съкрати пътят към силното, здраво тяло и дух.

 

Body -Mix

Три компонента за максимално ефективна тренировка при Body Mix, които се съчетават в така наречената „Триада здраво тяло и дух“:

  1. Разнообразие от упражнения – творчество във всяко движение. Много и различаващи се едно от друго упражнения, които карат нашите мускули да работят по-ефективно.

  1. Правилно диафрагмално дишане, което се прилага не само на тренировките, но и в ежедневния живот за поддържане на добро самочувствие.

  1. Регулярност в посещение на тренировките и последователно увеличаване на натоварванията. Във всичко е важна систематичността. Не чакайте положителни резултати от мързел!

 

Body- Mix

Основните ползи от програмата  Body Mix:

  • Нашето тяло е съвкупност от сложни системи, които изискват комплексна грижа, затова в занятията са включени различни видове натоварвания: аеробика – за сърдечно съдовата система; стречинг – работа за ставите, и силови за укрепване на мускулите;

  • Благодарение на правилния баланс на интензивност на тренировките, вие няма да се изтощите, а ще придобиете заряд от положителна енергия, повишавайки нивото на своята работоспособност;

  • Първите резултати в своето самочувствие ще почувствате след няколко тренировки, и този ефект ще бъде с натрупване, колкото по-постоянни са тренировките, толкова резултатът ще бъде по-голям!

  • Програмата не е насочена към отслабване, нейната цел е постигане на правилното тегло. Мастната тъкан консумира много кислород, без да дава нищо в замяна, потиска действието на всички системи. Мускулната работи като помпа, изпомпва кръв и доставя хранителни вещества и кислород до правилния адрес, ускорява метаболизма.

  • Всички мечтаят за красиви външни форми, и по принцип, постигането им не е толкова сложно (при правилно хранене и тренировки). Но знаете ли, че за по-дълбоките слоеве на мускулите, които поддържат нашето тяло и вътрешните органи, отговарящи за позата, походката и дори въртенето на главата? Програмата отдава голямо значение на укрепването на тези мускули.

  • Естетика на тялото. Благодарение на постигането на по-голяма подвижност, Вашите движения стават по-грациозни и безтегловни.

  • Но най-важната задача на Body Mix е хармонизиране на ума и тялото! Трябва да помните, че максималният ефект настъпва само тогава, когато осъзнаете какво се случва с Вас. В края на краищата, ние – това са нашите мисли. Да си кажете, че сте красива – това е малко! Трябва да повярвате в това, и да разбирате, защо „аз съм красива“.

За кого е програмата Body Mix?

Само за тези, които са готови за една трудна, но изключително приятна и ефективна работа върху себе си! И не забравяйте! Колкото по-рано започнете да тренирате, толкова повече здраве и сила ще имате.