Вие обичате своето тяло и не знаете как да го поглезите?

Fit Dance Mix това е концептуално ново направление в изкуството за създаване на перфектна фигура!

Нашата методология се основава на интегриран подход към упражненията, като в основата и влизат пилатес, каланетика, йога, класически фитнес, стречинг, аеробика, танци (ориенталски танци, латино, хип-хоп), и т.н. Оригинално съставените от тези елементи тренировъчни програми позволяват всяко занятие на Fit Dance Mix да бъде интересно и да не прилича на никое друго. Нашата програма е подходяща за всички възрасти и разчетена дори и за най-взискателните клиенти.

Fitdancemix

Fit Dance Mix е залог не само за красиви форми, но и отлично настроение!!!

Изморителното физическо натоварване, довеждащо много хора до депресия, остава в миналото. Дойде време да тренирате своето тяло с усмивка, получавайки максимум удоволствие от всяка тренировка.

Стандартен план на тренировката Fit Dance Mix:

  • Загряване;

  • Упражнения за укрепване на мускулите, издръжливост, силови тренинги;

  • Танцова част (изучаване на основите на отделните танци, развитието на координацията);

  • Стречинг.

Обикновените фитнес програми се състоят от определен набор упражнения, постоянното изпълнение на които причинява така нареченото „привикване“ на тялото, с други думи, класовете постепенно губят своята ефективност.

Методиката Fit Dance Mix е основана на комбинация от различни фитнес направления и обезпечава ефективна работа на различните групи мускули в продължение на всички тренировки.

Fitdancemix Ви подарява красиви форми на тялото и отлично настроение!!!