ПРОГРАМА И ЦЕНИ

Какво да направя, за да отслабна максимално бързо? Да работите с безумно темпо! Да тренирате Инсaнeти!

insanity-v-kamato

Insanity

Инсaнeти (дословен превод на Insanity е безумие, лудост) е една от най-популярните програми за домашни тренировки в света.

Първата програма Insanity излиза през 2009 год. И нейния автор е известния холивудски фитнес треньор Шон Т.

Това е най-мощния фитнес тренинг от всички, които сте виждали. Това е възможно най-трудната фитнес програма. Като цяло това са интервални тренировки с много висока интензивност на скокове, клекове, падове и лицеви опори. Голям плюс за програма Insanity е, че не се изисква нищо друго, освен пространство. Всички движения се правят само с използване на своето тяло.

Insanity не е само обучение, това е предизвикателство към себе си, тялото си и силата на волята. Ето защо на хората, преминали програмата в клуба на Шон Томпсън дават специална тениска, която не може да се купи. На нея е написано „Аз заслужих това!“.

Ако искате да опитате какво е да си наистина безумен, не забравяйте, че за тренировките по системата  Insanity трябва:

  1. Първоначално да имате добра физическа форма. Така че, ако никога не сте се занимавали със спорт, започнете с нещо по-леко.

  2. Придържайте се към правилен режим на хранене. От мастни и сладки храни на тренировките може да ви стане лошо, тъй като има големи натоварвания и на вътрешните органи.

  3. Бъдете готови да се занимавате редовно. Това не е просто тренировка, това е фитнес програма, разчетена по определен алгоритъм. Всеки пропуск на тренировка ще намали вашите резултати.

  4. Консултирайте се с лекар. Това касае хора, които имат проблеми със здравето и на които са забранени определени видове физически натоварвания.

Ако не можете да се занимавате в дома си пълноценно, запишете се в Смарт Студио Камато, където гарантирано ще намерите съмишленици, подкрепа и мотивация!

ПРОГРАМА И ЦЕНИ

Be Smart, Get Fit with TEAM KAMATO!