SlimStyle е изцяло ново направление в сферата на фитнеса: специално разработената програма е основана на различни танцови движения и е насочена на максималното изгаряне на калории, намаляване на теглото, укрепване на общото самочувствие, развитие на мускулите и подобряване на фигурата.

Slim- Style

Колко често се гледаме в огледалото и си мислим: „Оох, трябва да направя нещо със себе си!“ и в резултат понякога се разтягаме за малко. Една от основните причини за тази ситуация е нежеланието да правим скучни, еднообразни упражнения у дома или на обемисти симулатори във фитнеса.

В отговор на този разпространен проблем, ние Ви предлагаме SlimStyle – уникален комплекс от ефективни упражнения, съчетаващи в себе си елементи на фитнес, аеробика и танци.

Като ново направление SlimStyle е интересен именно със своята ясна насоченост на отслабване. Достатъчно лекият комплекс от упражнения, ориентиран на различни групи мускули, както и така наречените „проблемни зони“, в съчетание със запленяваща музика, танци и готовност за промяна към по-добро, още след месец, два, ще донесе своите плодове.

Стандартен план на занятия:

  • Загрявка;

  • Кардио тренировка;

  • Упражнения за укрепване на мускулатурата, издръжливостта, силови тренировки;

  • Стречинг.

И, разбира се, по време на урока ще останете в ритъма на музиката, което ще Ви подари определен заряд бодрост.

Занятията по SlimStyle ще помогнат за премахването на всичко ненужно, и в същото време ще постигнете всичко най-красиво и изящно без излишни усилия.

 

SlimStyle – стремете се към идеала с удоволствие и полза за здравето!