ПРОГРАМА И ЦЕНИ

КАКВО Е ТАБАТА ?

Методът ТАБАТА е измислен и разработен от д-р Изуми Табата през 1996г. в Токио. Той открива начин да получи максимални анаеробни и аеробни ползи с кратка и проста тренировка, която може да включва различни плиометрични, изометрични и др. упражнения.

Тренировката по ТАБАТА е кратка, но резултатите от метода се оказват впечатляващи. Горенето на калории и мазнини при метода ТАБАТА продължава до 4 часа след като е завършила тренировъчната сесия.

Табата в Пловдив

Тренировки по ТАБАТА в Пловдив:

Упражненията са лесни за запомняне и изпълнение. Музиката за метода ТАБАТА е мотивираща и открояваща всяко начало и край на даденото упражнение, което прави тренировката още по-лесна за изпълнение.

Методът е много прост и състои в следното: 8 упражнение, 20 секунди активност, 10 секунди почивка. Класическата ТАБАТА се състои от 4 табати по 8 упражнения, като между всяка осмица има по минута почивка /леко кардио/.  Загрявката е задължителна!!!

Методът е високоинтензивен, затова е добре начинаещи групи да стартират само с базови упражнения, без многоставни упражнения. Тренировките са подходящи за Мъже и за Жени.

ВАЖНО!!! В спортно студио КАМАТО Пловдив тренировките се водят от сертифицирани инструктори по ТАБАТА и HIIT. Очакваме Ви!

 

Можете да проверите дали това занимание е активно на бутон “ПРОГРАМА И ЦЕНИ”

ПРОГРАМА И ЦЕНИ

tabata-4-minutnata-trenirovka-za-gorene-na-maznini