Случвало ли ти се е да седиш в къщи слушайки някаква ритмична музика, на която ти се иска да се разтанцуваш? Искаш да подскачаш и изразходиш всичката онази енергия, която се е насъбрала в тялото ти? След тежкият ден в училище, в института, на работа и различни занимания ти се иска просто да разпуснеш… Твоето място е тук.

teen- Aerobics

Тийн аеробика е комплекс от физически упражения, които обикновено се изпълняват на фона на музика. Тийн аеробика тренира и увеличава силата, мощността, гъвкавостта и координираността.  Аеробиката е вид кардио-тренировка, но не е единствената. Първоначалната цел на аеробиката е да развива сърдечно-съдовата издръжливост, като паралелно тренира и мускулите на тялото. Има добро влияние върху мускулите, ставите, сърдечно-съдовата система, белите дробове, кръвообръщението, психиката (удоволствие и изразяване чрез движение)и общото здравословно състояние на човека. Такива занимания позволяват да се постигне добра физическа кондиция и добро познаване на собственото си тяло.

В какво се състои нашият час по Тийн аеробика?

Комплекс от продължителност 45минути, който се състои от разгрявка, основна час и разпускане.

Защо се нарича „Тийн” аеробика?

Защото е насочена към младото поколение, което има нужда от повече движение, а това е един забавен начин да преоткриеш любовта си към спорта. Силна и ритмична музика, забавни упражнения и изгаряне на много калории.

За какво се работи в този клас?

Това е многофункционална кардио тренировка, която развива различни мускулни групи. Тялото ти се стяга и оформя, докато ти се забавляваш и слушаш хубава музика, тренирайки Тийн аеробика.

 

Времетраене: 45мин.

Инструктор: Нина Кичукова.