ПРОГРАМА И ЦЕНИ

Думата “йога” е санскритска дума, която означава “съюз, връзка, комуникация” – хармония на тялото и духа. Комплексите от физически и дихателни упражнения всеки път ни приближават с една крачка по-близо да главната цел.

Целта на йога е постигане и поддържане на хармония между трите начала на човек:

  • Физическо

  • Психическо

  • Духовно

Какво ни дават тренировките по йога?

Тренировките по йога ще ви помогнат да намерите хармония и да не я загубите в напрегнатия ритъм на живота. Занимавайки се йога по няколко часа на седмица, вие ще видите как изчезват излишните килограми, как всички мускули укрепват и са в тонус, как тялото ви се напълва с енергия. И най-важното, привеждайки тялото си в добра физическа форма, вие ще придобиете душевно спокойствие и равновесие.

Тренировки по Йога в Пловдив

Мисля, следователно съществувам.

Емоционалните и интелектуални отношения оказват дълбоко въздействие на нашата нервна система, а това се отразява на нашите пози посредством тоник реакции. Например, радост, щастие и увереност стимулират, и носят със себе си жива поза, в която преобладава състояние на «изправеност». Човек се изправя, изправя гърдите си, държейки високо главата си. И обратното, повишеното напрежение води до нарушение на мускулния тонус, достигайки дори до треперене. Йогите твърдят, че е възможен обратния процес на психиката на човек посредством асани, които те използват в своята практика за поддържане на мускулния тонус.

Занятията с Йога са пътят към здраве и щастие, това е пътя на духовно съвършенство. Нещо повече, в тялото се поддържа оптимално физическо състояние. При това здравете се постига по различни начини. Спортно студио КАМАТО ще ви помогне да определите нужното ви направление – физическо здраве, издръжливост, гъвкавост, или сваляне на стреса и постигане на духовна хармония, за да постигнете максимален ефект от тренировките.

 

 

Можете да проверите дали това занимание е активно на бутон “ПРОГРАМА И ЦЕНИ”

ПРОГРАМА И ЦЕНИ