ПРОГРАМА И ЦЕНИ

Какво е Zumba ?

Зумба е групова кардио тренировка, създадена през 90-те години на ХХ век от колумбийския танцьор и хореограф Алберто „Бето“ Перез. Това е енергичен и ободряващ стил, който съчетава елементи на танци, аеробика и фитнес. Танцувате латино, хип-хоп, бели денс, регетон, дори танго и същевременно отслабвате. Като цяло в програмата се редуват бързи и бавни ритми – тренира се издръжливостта на организма, натоварват се всички мускулни групи, но натоварването се понася добре, тъй като се съчетава с приятна и динамична музика. Не е необходимо да имате опит в танците. Стъпките са лесни и достъпни за следване, музиката е завладяваща и забавна. В Зумба няма нива и можете да се включите по всяко време.

Движенията на Zumba са толкова прости, а музиката е запленяваща и вие много бързо ще се присъедините в парти атмосферата!

 

zumba-v-kamato

 

Пет причини да пробвате

  1. Зумба е достъпна за всеки! Вие имате възможност да пробвате и да решите за себе си до колко това е интересно за вас.

  2. Зумба е ефективна! Това е ефективна, енергична фитнес програма, която съчетава в себе си елементи на силови, аеробни и интервални тренировки, както и натоварва всички групи мускули, което позволява да се изгарят калории и да се поддържа тялото в желаната форма.

  3. Зумба е простa! Не е нужно да си професионален танцьор. Всички движения са много прости и повтаряйки след инструктора, с всеки път се чувствате по-свободно.

  4.  Зумба е необичайна! Броят на феновете на Zumba расте с главоломна скорост по целия свят.

Тренирай ЗУМБА в Пловдив в спортно студио КАМАТО.

ПРОГРАМА И ЦЕНИ