Вокален курс ,,Караоке“

ЗАНЯТИЯ, КОИТО ЩЕ НАПРАВЯТ ВАШЕТО ИЗПЪЛНЕНИЕ КАРАОКЕ УСПЕШНО!

karaoke-0

Искате да станете звезда в Караоке, но смятате, че това е невъзможно? Напразно! Умението да се изпълняват песни може да се развие: уроците по караоке няма да бъдат напразни!

Студио КАМАТО предлага на всеки, който иска да пее, обучение по Караоке. Ние ще научим всеки да пее под акомпанимент, независимо коя песен ще привлече вашето внимание, ние ще ви научим най-добре да демонстрирате вашите вокални данни.

Да станете звезда в Караоке не е толкова трудно. Елате при нас и удивете вашето семейство и приятели! Караоке е повод да се съберете заедно, да се повеселите и разбира се, да заявите за себе си като талантлив човек!

karaoke

Простота и яснота в Караоке

Програмата на вокалния курс „Караоке“ е построена върху примери и грешки, които често пречат на изпълнението. Затова ние направихме програмата максимално ясна и проста, което ще ви помогне да преуспеете в Караоке и да получите удоволствие от своето изпълнение.

Само работещи знания!

 

Програма на курса:

  • Диагностика на гласа: проверка на слуха, чувството за ритъм, вокалните данни;

  • Определяне типа глас и диапазона му; подбор на репертоар; разучаване на песни;

  • Артикулационна гимнастика, дихателни упражнения;

  • Работа с техниката; Работа с микрофона;

  • Работа над образа. Работа с публиката и поведението на сцената.

  • Практически занимания по караоке с използване на новите умения.

Ако нямате време да се занимавате професионално с вокал, а желанието ви да пеете е голямо, тогава тази програма е именно за вас!

Нашите инструктори ще ви научат на  любимите ви песни, ще ви научат да работите с микрофон, на правилно дишане и ще разширят вашия гласов диапазон. Тогава вие ще можете да се почувствате звезда. Нашите уроци са за тези, които за първи път искат да усвоят поп вокала, както и за тези, които искат да развиват своите умения!