Супермодел и майка на две деца Адриана Лима, с нейните 36 години, остава един от най-популярните модели в света. В едно откровено интервю, Лима разказва кои продукти и помагат да поддържа прекрасната си фигура и защо тя не престава да се занимава със спорт дори по време на пътуване.

Adriana- Lima -3

До модното шуо на Victoria’s Secret в Шанхай остава малко време. Докато другите модели са на строга диета, 36-годишния модел Адриана Лима признава, че дори по време на подготовката за шоуто не винаги може да се откаже от сладкото.

„Аз обичам шоколадова торта – никога не мога да и се наситя – смее се Адриана Лима. – Също така, харесвам бразилската кухня: мога да ям тези ястия винаги.”

Тестено и сладко моделът си позволява рядко. Нейната диета включва шейкове, пресни зеленчуци и плодове. „Аз също приемам витамини и пия много билков чай, за да изчистя тялото от токсини“, казва Лима.

Adriana -Lima -2

Що се отнася до спорта, Адриана Лима може често да бъде срещната в спортните зали, което се вижда по нейната стройна и релефна фигура. „Като модел аз трябва да бъда във форма по всяко време на годината, затова редовно се занимавам със спорт – казва Лима – Харесвам бокс, но в последно време често избирам бягане и силови упражнения. Важно е винаги да си запазвате тонус и да не забравяте за спорта дори по време на пътувания. Например, ако в моя хотел има фитнес зала, определено ще я посетя. А ако няма зала, ще бягам на улицата – това е отличен начин да се запознаеш с ново за теб място“.

Адриана Лима също така дава съвет за тези, които искат да се занимават в зала. „Не бъдете много строги към себе си и  слушайте тялото си – съветва супермодела. – Спортът е упорита работа. Не забравяйте, че тялото се нуждае от хранителни вещества“.

Да напомним, че шоуто на Victoria’s Secret ще се състои на 28 ноември. Тази година дизайна на бельото за шоуто ще бъде разработен от творческия директор на Balmain Olivier Rousteing (Olivier Rousteing).