Активности

fdc

Какви спортни активности можете да посетите

Активности

Zumba

Зyмбa e гpyпoвa ĸapдиo тpeниpoвĸa, cъздaдeнa пpeз 90-тe гoдини нa XX вeĸ oт ĸoлyмбийcĸия тaнцьop и xopeoгpaф Aлбepтo „Бeтo“ Πepeз. Toвa e eнepгичeн и oбoдpявaщ cтил, ĸoйтo cъчeтaвa eлeмeнти нa тaнци

Табата

Meтoдът TAБATA e измиcлeн и paзpaбoтeн oт д-p Изyми Taбaтa пpeз 1996г. в Toĸиo. Toй oтĸpивa нaчин дa пoлyчи мaĸcимaлни aнaepoбни и aepoбни пoлзи c ĸpaтĸa и пpocтa тpeниpoвĸa

Йога

Дyмaтa “йoгa” e caнcĸpитcĸa дyмa, ĸoятo oзнaчaвa “cъюз, вpъзĸa, ĸoмyниĸaция” – xapмoния нa тялoтo и дyxa. Целта на йога е постигане и поддържане на хармония.

Kangoo Jumps

Каngоо Јumрѕ e нoвa paзнoвиднocт нa фитнeca, ĸoятo нaбиpa пoпyляpнocт пo цeлия cвят. И нищo чyднo: дa cĸaчaтe c oбyвĸитe „Каngоо Јumрѕ“ e нe caмo зaбaвнo, нo и мнoгo пoлeзнo.

Стречинг

Cтpeчинг yпpaжнeниятa ca мoдepнa, виcoĸo eфeĸтивнa и пoпyляpнa cиcтeмa зa физичecĸo и eмoциoнaлнo ycъвъpшeнcтвaнe. Toвa ca cпeциaлнo пocтpoeни yпpaжнeния c paзтягaнe .

Пилатес

Пилатес – какво е това? Това е система от физически упражнения, създадена от немския лекар Йозеф Пилатес през първата половина на 20-ти век.

Fit-Jumping

Cĸaчaнeтo нa бaтyт Fіt Јumріng e нaй-яpĸия и зaвлaдявaщ нaчин дa въвeдeтe в peд здpaвeтo cи, дa нaпpaвитe фигypaтa cи идeaлнa, дa paзвиeтe ĸoopдинaция, и мускулите на тялото.

Степ аеробика

„Step“ в превод от английски означава „стъпка“. Това предполага движение нагоре по стълби. Степ аеробиката се провежда с бързи темпове и ритмична музика.

PortDeBras

Направлението Порт де Бра за първи път е представено на широката публика през 2004 година, въпреки, че едва сега набира популярност.

Kamato Sportno Studio Favicon
Kamato Sportno Studio Favicon

Отзиви от клиенти

Защо да ни се довериш?

Като постоянен клиент на спортно студио '' Камато '', съм страшно много благодарна на професионалния екип, който е изключително всеотдаен в тренировките и успява да пресъздаде качествена доза спорт с изключителен професионализъм, който има видим ефект!
Христина Стратева
Христина Стратева

Ирина Атанасова е истински професионалист. Подбира изключително правилно треньорите си. Ира има индивидуален подход към трениращите. Следи за правилното изпълнение на упражненията независимо дали е канго, табата, пилатес. Намира време за да разясни защо нещо трябва да се изпълни точно така. Върши работата си от сърце и точно това отношение ме привърза към Камато!
Ивелина Григорова
Ивелина Григорова

Тренирам с Камато Спорт вече повече от 3г. Страхотни професионалисти и най-важното обичащи безкрайно това, което правят! Тренировките с екипа са безкрайно удоволствие и с много добър ефект. Всяка тренировка е премислена като натоварване и трудност, зад което стоят много обучения и работа. Ирина е изключително слънчев и мотивиращ треньор! Доверете се на нея и екипа на Камато и няма да сгрешите!
Маргарита Гешева
Маргарита Гешева

Много съм доволна и удовлетворена от тренировките в Камато. Тръгвам си всеки път с голяма усмивка, заредена физически и най-вече емоционално, от положителното настроение в залата. Както винаги най-добрите! Просто сте върха!
Анелия Налбантова
Анелия Налбантова

Тук се чувствам страхотно, инструкторите са прекрасни и с удоволствие идвам всеки път! Горещо препоръчвам залата! Може леко да се пооправи настилката, всичко друго е бомба!
Деси Маркова
Деси Маркова

Тренировките са страхотни! Голям професионализъм от страна на персонала! Много е зареждащо – както тренировките, така и енергията в залата.
Мария Н.
Мария Н.

За мен е най-важно да се чувствам и заредена, и тонизирана, и щастлива след тренировка, а тук и тези резултати са налице! Обичам спортна зала „Камато“!
Бояна Тоскова
Бояна Тоскова

Ирина е човекът, който ме запали по груповите тренировки. Тя е изключително компетентна, енергична и мотивираща. Внимателно подбира съдържанието на всяка тренировка, така че да запази интереса на всички. Тренирам с нея почти пет години и смея да твърдя, че на нея дължа доброто си физическо и психическо здраве.
Ана Димитрова
Ана Димитрова

Камато са супер! Препоръчвам!
Мартина Мосенгова
Мартина Мосенгова

Страхотна атмосфера и прекрасни хора! <3
Благовеста П.
Благовеста П.

Много благодаря за страхотните тренировки! Чувствам се чудесно да тренирам с вас!
Мими Петрова
Мими Петрова

Студио „Камато“ е страхотно място да се забавляваш и спортуваш! Тренировките се водят професионално, инструкторите са супер позитивни! Редовно спортувам при тях от години и горещо ги препоръчвам!
Надя Георгиева
Надя Георгиева

С удоволствие посещавам тренировките. Зареждаща, приятна обстановка и супер треньори!
Деси Терзийска
Деси Терзийска

Тренировките зареждат с много положителна енергия. Камато е едно страхотно място с добри треньори, които представят различни тренировки и упражнения. След тренировка си тръгвам удовлетворена. Благодаря ви!
Зорница Петрова
Зорница Петрова

Страхотен екип! Прекрасни…усмихнати…професионални! Нещо различно! За мен, дъщеря ми, чувстваме се страхотно тук! Благодаря, че ви има! Не спирайте!
Н. Х.
Н. Х.

Гледай тренировки от нашият видео канал

X

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.