График и цени

Разписание

График

Работното време на Спортно студио КАМАТО е по график на тренировките.
0988-933-101 (Записване за тренировки от Понеделник до Събота, от 09:00ч. до 19:00ч)

Важна информация !

saaaa

Цени и карти:

Карта “Kamato Friends” включва всички занимания, на които цената за еднократно посещение е 8 лв. Можете да посещавате всички тренировки и да сменяте различни спортове с лекота. Притежателят на тази карта има правото да я отстъпва и на трето лице или да се използва от няколко лица едновременно.

Тренировка Цена Валидност
Еднократно посещение Fit Jumping, PortDeBras, Пилатес, Табата, Стречинг, Йога, Зумба и други различни от Kangoo Jumps
10лв
-
Карта за 8 посещения „KAMATO Friends”
60лв
6 седмици
Kangoo Jumps еднократно посещение /с включени обувки/
12лв
-
Kangoo Jumps еднократно посещение /без обувки/
10лв
-
Kangoo Jumps за собственици на карта „KAMATO Friends“
3лв
-
Индивидуални тренировки Цена Валидност
Една тренировка с инструктор /50-60 мин./
45лв
-
С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ СА:
ВСИЧКИ ЗАНИМАНИЯ В АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА

В спортни зали “КАМАТО” ползваме само 100% оригинални обувки за спорта “Kangoo Jumps“. За нас е важно здравето Ви!


ВАЖНО!

Скъпи, посетители! Молим да обърнете ВНИМАНИЕ на написаното ТУК!

Всеки посетител в Спортна зала/студио Камато, трябва да се запознае с общите ни условия. Всеки записал се и/или посетил наша тренировка се счита, че се е съгласил с нашите общи условия и няма против тяхното прилагане!

ОБЩИ УСЛОВИЯ:

1. Трябва да уведомите своя инструктор в спортна зала Камато здравословното си състояние и за препоръките, дадени ви от лекуващ лекар или друг специалист (различен от инструктор в спортно студио Камато).

2. Не страдате или да са ви известни заболявания, които са противопоказни за интензивна и силова физическа активност.

3. Запознати сте с възможните странични ефекти и сте съгласни да не скривате информация за собственото си здравословно състояние.

4. Давате съгласието си да се включите в тренировките на своя отговорност, след като сте се информирал за ефекта и противопоказанията от тях.

5. Поемате изцяло отговорността от физическо нараняване по невнимание от своя страна или несъобразяване с влошаване на физическите ви показатели по време на престоя ви в Студио Камато.

6. Студио Камато не поема отговорност за заболяване, нараняване или вреда, които нито залата, нито неговите доставчици биха могли да предвидят или предотвратят (вкл. ползване на съораженията, токов удар и т.н.)

7. Съгласявате се данните ви за контакт да бъдат използвани от КАМАТО СПОРТ при нужда, без нерегламентирано им разпространяване с несвързани с КАМАТО СПОРТ лица.

8. Ако някой от присъстващите не желае да бъде заснеман по време на тренировката, с цел публикуване на снимките в социалните мрежи, предварително да уведоми своя инструктор!

9. Поемате ангажимент, след запазване на час за тренировка и невъзможност да присъствате, да информирате своевременно лицето за контакт или своя инструктор в Спортна зала Камато!

10. За тренировките е необходимо да носите чисти маратонки, свой спортен екип и/или подходящи чорапи, според изискванията за конкретната тренировка. За повече информация за необходимото можете да се свържете с лицето за контакт или с вашия инструктор.

11. Съгласявате се да покажете свой личен документ за проверка при чекиране с партньори (пр. Мултиспорт, Кулфит и др.).

12. Обиди към персонал или посетители в спортна зала Камато, накърняване на достойнството, непристойно поведение и пр. са абсолютно забранени за територията на Спортна зала Камато!

Последно, но не и по важност: заредете се с усмивки и положителна настройка и заповядайте при нас!

 

Какво правим

Активности

Zumba

Зyмбa e гpyпoвa ĸapдиo тpeниpoвĸa, cъздaдeнa пpeз 90-тe гoдини нa XX вeĸ oт ĸoлyмбийcĸия тaнцьop и xopeoгpaф Aлбepтo „Бeтo“ Πepeз. Toвa e eнepгичeн и oбoдpявaщ cтил, ĸoйтo cъчeтaвa eлeмeнти нa тaнци

Табата

Meтoдът TAБATA e измиcлeн и paзpaбoтeн oт д-p Изyми Taбaтa пpeз 1996г. в Toĸиo. Toй oтĸpивa нaчин дa пoлyчи мaĸcимaлни aнaepoбни и aepoбни пoлзи c ĸpaтĸa и пpocтa тpeниpoвĸa

Йога

Дyмaтa “йoгa” e caнcĸpитcĸa дyмa, ĸoятo oзнaчaвa “cъюз, вpъзĸa, ĸoмyниĸaция” – xapмoния нa тялoтo и дyxa. Целта на йога е постигане и поддържане на хармония.

Kangoo Jumps

Каngоо Јumрѕ e нoвa paзнoвиднocт нa фитнeca, ĸoятo нaбиpa пoпyляpнocт пo цeлия cвят. И нищo чyднo: дa cĸaчaтe c oбyвĸитe „Каngоо Јumрѕ“ e нe caмo зaбaвнo, нo и мнoгo пoлeзнo.

Стречинг

Cтpeчинг yпpaжнeниятa ca мoдepнa, виcoĸo eфeĸтивнa и пoпyляpнa cиcтeмa зa физичecĸo и eмoциoнaлнo ycъвъpшeнcтвaнe. Toвa ca cпeциaлнo пocтpoeни yпpaжнeния c paзтягaнe .

Пилатес

Пилатес – какво е това? Това е система от физически упражнения, създадена от немския лекар Йозеф Пилатес през първата половина на 20-ти век.

Fit-Jumping

Cĸaчaнeтo нa бaтyт Fіt Јumріng e нaй-яpĸия и зaвлaдявaщ нaчин дa въвeдeтe в peд здpaвeтo cи, дa нaпpaвитe фигypaтa cи идeaлнa, дa paзвиeтe ĸoopдинaция, и мускулите на тялото.

Степ аеробика

„Step“ в превод от английски означава „стъпка“. Това предполага движение нагоре по стълби. Степ аеробиката се провежда с бързи темпове и ритмична музика.

PortDeBras

Направлението Порт де Бра за първи път е представено на широката публика през 2004 година, въпреки, че едва сега набира популярност.

Инструктори

Запознай се с нашия екип!

Ирина Атанасова

Ирина Атанасова

Виж повече
Марин Станчев

Марин Станчев

Виж повече
Павлина Дзанева

Павлина Дзанева

Виж повече

Инструктори

Запознай се с нашия екип!

Ирина Атанасова

Ирина Атанасова

Виж повече
Марин Станчев

Марин Станчев

Виж повече
Павлина Дзанева

Павлина Дзанева

Виж повече

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.