Латино танци в Пловдив - Kamato
  • Kangoo Jumps
  • Tabata
  • Port De Bras
  • Fit Jumping

Казвам се Марин Станчев от Пловдив. Повече от 20 години се занимавам със танци.

Израстнал съм като спортист и съм преминал през много спортове , но танците си остават единствената страст, която покори сърцето и душата ми.

Още от 9-годишен започнах да се занимавам със Спортни танци в школа по Изкуствата “Георги Търнев”, а 3 години по-късно реших да се занимавам професионално със Спортни танци и се преместих в клуб по спортни танци “Парадайс Данс”- Пловдив. Там изкарах 15 години, през които мотото на клуба “Танцът идва от сърцето и трябва да стигне до сърцето” направи живота ми немислим без танци. През тези години след множество републикански и международни състезания под вещото ръководство на треньорите Гергана и Светозар Жекови придобих майсторски клас по латиноамерикански и стандартни танци. Успоредно с танците през тези 18 години съм се занимавал още и с Баскетбол, футбол, каяк, лека атлетика, хип-хоп и брейк денс. След като прекратих състезателната си дейност започнах да се занимавам с модерен и джаз балет.

Известно време танцувах в балет “Ера”.

Пет години съм бил танцьор в “Мюзикхолен театър Пловдив” с ръководител Николай Серафимов, където взех участие в редица мюзикъли и танцови спектакли.

Неизменно страстта ми към танците прерасна в страст и към спорта като цяло. Сега вече съм сертифициран и успешен инструктор по Kangoo Jumps, Fit Jumping, Port De Bras, Tabata, Steel Combat и др., в Спортно студио Камато. Като в последствие достигнах и следващото стъпало в груповите занимания, а именно да се развия и като мастър треньор по Fit Jumping. 

We
to
Move
Видео канал
Street Dance Plovdiv snimka snimka