Анелия Дживондова - Камато
  • Port De Bras

Името ми е Цвета Дачева и живея в най-красивия град-Пловдив.

От малка родителите ми ме научиха, че спортът е важен. Спортувала съм художествена гимнастика и лека атлетика. С Йога се срещнах преди повече от 10 години, която започна да ми дава постепенно много неща, без да имах големи очаквания от нея. Прецених, че открих това, което съм търсила и вече толкова години тя ме среща и с прекрасни хора.


Йога за мен е спокойствието, концентрацията, потапянето в себе си, търпението, промяната…
Разбрах от забързаното ежедневие, че не времето ни е виновно, че го нямаме за себе си, за тренировка по нещо, за разходка, за любими неща, а липсата на организираност, на мотивация и на желание за промяна. Приела съм йога като част от нуждите ми през деня.
Впечатляват ме малките неща, жестове, усмивка, доброта, истински хора. Обичам много да пътувам, да рисувам, да прекарвам времето си с приятелите и семейството си. Обичам да експериментирам, да се запознавам с иновативни занимания, които развиват креативността ми.
По професия съм учител със специалност Предучилищна и начална педагогика в ПУ„Паисий Хилендарски“. Стажът ми е достатъчен, за да разбера и необходимостта да се спортува още от най-малка възраст.

Лицензиран инструктор съм по Port De Bras.

We
to
Move
Видео канал
Street Dance Plovdiv snimka snimka