Плосък корем, коя жена не иска това? Ако вие сте една от тях, дойде време да преразгледаме вашият начин на живот.

plosak- korem-1

Тези, които търсят информация по тази тема, най-често намират комплекс упражнения и диети. Но ако действително искате да имате плосък корем, трябва да разгледате и други фактори, които може би ви пречат в постигането на тази цел.

Сънят – това е много важно!

За него малко се споменава в популярни списания в разглеждането на тази тема. Сънят е жизнено важен за контрола на глада през целия ден. И ако не получавате достатъчно сън от това ще пострада обмяната на веществата. В резултат на това се намалява загубата на калории, а жаждата за храна ( особено въглехидрати) се увеличава. Съгласете се, че в такива условия вашата мисия за плосък корем практически е неизпълнима. Затова вашият сън и вашите успехи в спорта са в пряка зависимост.

Кажете сбогом на алкохола!

Второто нещо, което трябва да направите е да се откажете от алкохола. Алкохолът ще забави всички процеси за борба със затлъстяването, така че колкото по-бързо му кажете „сбогом!“, толкова по-бързо ще се постигнете тази цел, както и подобряване на вашето здраве и качество на живот.

Плосък корем е тренировка за цялото тяло

plosak -korem

Съсредоточете се върху тренировката на цялото тяло. Оставете настрани изолиращите упражнения и вземете по-големи тежести! Колкото повече мускули работят заедно, толкова повече калории ще изгорите, и по този начин ще бъдете по-близо до победата.

Загубата на мазнини в корема се свежда до изгаряне на мазнините в цялото тяло и няма по-добър начин да направите плосък корем от това, да включите в работа максимално количество мускули.

Стрес

Последното и най-сложното. Постарайте се да избягвате негативни преживявания. Стреса способства за увеличаване на хормона кортизол, което в крайна сметка забавя изгарянето на калории. В допълнение, това води до проблеми на опорно-двигателния апарат, отслабване на мускулатурата. Научете се да „изхвърляте“ негативното. Запишете се на занятия по бокс, по-често общувайте с приятели, занимавайте се с медитация.

Помислете за тези факти, отчитайте ги и ще успеете!

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.