Как спортуват някои актриси в Холивуд

Как спортуват някои актриси в Холивуд

Може би си мислите, че най-популярните актриси в Холивуд са природно красиви и не полагат никакви усилия да се поддържат във форма? Това далеч не е така. 

Как спортуват някои актриси в Холивуд

Джесика Алба признава в интервю, че тя не обича да спортува. Но филма “Honey” доказва обратното. Джесика притежава стегнато, гъвкаво и спортно тяло. И всичко това е, защото тя се занимава активно с танци.

Jessica- Alba

При Камерън Диас любовта към спорта се появява след снимките на филма „Ангелите на Чарли“. Тренировките и физическите упражнения отнемат много време на актрисата . На открито тя предпочита бягане, сърф, сноуборд и голф. Камерън е фен на йога и пилатес и насърчава всички свои фенове да водят здравословен начин на живот и да спортуват редовно.

Cameron- Diaz

Дженифър Анистън изглежда страхотно, не само защото тя се придържа вече много години към зоналната диета. Освен ежедневните кардио тренировки и стречинг, актрисата се занимава с йога, пилатес и дори при пътуванията си носи със себе си гири.

Jennifer -Aniston

Джесика Бийл тренира редовно. И не само кардио, но и силови тренировки. И това не е всичко. Актрисата се занимава с йога, бойни изкуства и кикбокс. Тайната на привлекателната и фигура, според нея, е „никакви таблетки, никакви диети, никакви вълшебни напитки“.

Jessica -Biel

Холи Бери стриктно следи за правилното си хранене и редовно се занимава със спорт с персонален треньор. Програмата на Холи включва пет цикъла тренировки по пет минути. Актрисата не забравя и диетите: зеленчуци, протеини и сложни въглехидрати, и всичко това с обилно приемане на вода.

Hall- Berry

Нищо чудно, че Ева Мендес е лице на маркови спортни екипи. Актрисата редовно се занимава със спорт. Кардио тренировките и упражненията на тренажор са в основата на нейната спортна програма. Два пъти в седмицата тя се занимава с йога и не спазва диети!

Eva -Mendes

Изглежда сякаш природата е наградила Дженифър Лопес с всички таланти – пее, танцува, снима се във филми. Тя не само следи за правилното си хранене, но и редовно тренира на велоергометър. Занимава се с аеробика и силови тренировки. Тя е във възторг от бойното изкуство Крав Мага и смята, че с негова помощ прекрасно работят мускулите на ръцете, краката и корема.

Jennifer- Lopez

Всички тези известни актриси на Холивуд успяват да бъдат съпруги и майки, да се снимат в киното, да спортуват и да водят здравословен начин на живот! Как го правят? Всичко е просто: „Без труд няма да извадиш рибата от езерото“.

 

 

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.