BG Бъди активен отличи КАМАТО като “Най-активна спортна зала”

Kamato-sport-nagraga-sportna-zala

BG Бъди активен отличи КАМАТО като “Най-активна спортна зала”

Kamato-sport-nagraga-sportna-zala

Лидерът сред спортните зали в град Пловдив – КАМАТО заслужено получи приз за “Най-активна спортна зала” в инициативата NowWeMove и European Fitness Day. Наградата беше връчена на първото за България обучение на инициативата Active School Community, към която инициатива КАМАТО вече е неизменна и важна част.

Отличието на КАМАТО бе връчено от Сдружение “BG бъди активен”, което е национален координатор на кампанията NowWeMOVE и MOVE Week, с визията повече българи да бъдат редовно физически активни.

Призьорът -Спортна зала КАМАТО вече трета година участва в ежегодната седмица на физическата активност и спорта – Мove Week, която се провежда в цяла Европа по едно и също време. Тя е част от най-голямата европейска обществена кампания за популяризиране на физическата активност –  NowWeMOVE. Тази година седмицата на спорта ще се проведе в периода  29 май – 4 юни. Спортна зала КАМАТО и този път ще предложи голямо разнообразие от спортни активности: Fit Jumping, Kangoo Jumps, Tabata, Steel Tonic, MTV Dance, Народни танци, Йога, Пилатес, Функционални тренировки и Body Pump, а също и Модерен балет и други танци за деца. Тези активности са част и от редовната програма на Спортна зала КАМАТО.

Открийте Вашия спорт тук > http://www.kamato.bg/

Kamato-sport-nagraga-sportna-zala

sportna-zala-kamato-plovdiv-nai-dobra-zala-pld

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.