Фитнес тайните на звездите в Холивуд

Фитнес тайните на звездите в Холивуд

Често се чудим как звездите от Холивуд през цялата година поддържат тялото си в перфектна форма?

spotr-v-kamato-plovdiv

Фитнес тайните на звездите в Холивуд

За повечето от тях това се дължи на нещо по-голямо от просто увлечение към някаква диета или тренировки. Ето списък от правила, към които стриктно се придържат много звезди от Холивуд, за да поддържат хубаво тяло и добро самочувствие.

  1. Те ​​не ядат „бели“ храни. Повечето модели и артисти, са склонни да изключат от диетата си продукти от пшенично брашно и захар. Те се хранят предимно с естествени продукти, направени от естествени съставки.

  2. Те „кръстосват“ тренировките. Звездите са склонни да правят акцент върху определен вид спорт, но не се спират само на един. Например, много от тях редуват бягане, йога и колоездене, конна езда, тенис, и т.н..

  3. Те се разтягат – т.е. правят стречинг упражнения за гъвкавост и разтягане. Спортове като фитнес , йога или пилатес до голяма степен са станали известни на широката публика заради факта, че към тях са се пристрастили известни личности.

  4. Те „дишат“. Много от тях се занимават с фитнес на свеж въздух (Въпреки че за това не способства времето в Южна Калифорния, където живеят много от тях).

  5. Те „измерват“, акцентират върху нивото на мазнини в тялото, а не върху теглото. Актрисите са по-загрижени за това как изглеждат на екрана, отколкото колко тежат. За тях е важна красивата пропорционална фигура, а не теглото.

Вие може да не сте звезда от Холивуд, но това не е причина да не направите първите стъпки към повишаване на своите собствени фитнес постижения.

“Движението по своето въздействие е в състояние да замени всяко лекарство, но всички лекарства в света не са в състояние да заменят въздействието на движението”.

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.