Дженифър Лопес яде шоколад и танцува до припадък

Дженифър Лопес яде шоколад и танцува до припадък

За ефира на “Американски идол” Дженифър Лопес за много кратък срок успя да свали 4.5 кг.

Оказва се, че загубата на излишно тегло може да стане по доста приятен начин.

 Как отслабва Дженифър Лопез

Сега звездата периодично се подлага на шоколадова диета, танцува за свое удоволствие, и при това килограмите отлитат сами.

Тренировки:

Танци, танци, и пак танци! Желателно в интензивен режим и в продължение на три часа. Три пъти в седмицата са напълно достатъчни, за да поддъжате фигурата си в отлична форма. Освен това, всеки ден Дженифър Лопес бяга по 5 км.

От скоро тя ползва и революционния нов спорт, който завладя света наречен FIT Jumping. Наскоро този спорт нашумя сред звездите с невиждани аеробни упражнения и много забава.

Вземете под внимание:

По примера на Дженифър Лопес изберете фитнес-програма, която ще ви достави най-голямото удоволствие! Не е задължително да отслабвате само на тренажора. Танците също ще ви дадат осезаем ефект. И няма значение какви танци ще танцувате, изберете вие, във всеки случай резултата няма да закъснее!

 Хранене:

Тайната на Дженифър Лопес е шоколадовата диета. Тя е предназначена само за една седмица, но ви позволява да свалите до 6 килограма! За деня можете да изядете само две шоколадови блокчета, а три часа по-късно кафе без захар с обезмаслено мляко.

Любителките на шоколад могат да ликуват: най-накрая може да се яде шоколад и да се слабее! Въпреки това, ако ще се придържате към тази диета, бъдете много внимантелни. Килограми, разбира се,  ще загубите, но здравето ви не бива да пострада.

И така, за лятото можем да отслабнем бързо и ефективно! Само използвайте съветите на звездите умно !!!

Не забравяйте, че програмата за тренировки и режима на хранене за тях за съставени от истински експерти, които отчитат индивидуалните особености на техния организъм. Така, че ако искате да изглеждате чудесно на плажа, като запазите и здравето си, запишете се на персонални тренировки или отидете на консултации при лекар-диетолог и започнете да следвате разработената именно за вас програма! И след два месеца ще изглеждате и ще се чувствате чудесно!

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.