Смарт Студио КАМАТО – Мис Пловдив 2015

miss plovdiv 2015 - smart studio kamato

Смарт Студио КАМАТО – Мис Пловдив 2015

miss plovdiv 2015 - smart studio kamato
Едно звездно събитие в Пловдив за Мис Пловдив 2015

Запомнете това име- Виктория Красимирова. Тя е Мис Пловдив 2015. Красавицата е на 19 години, учи Сценични кадри и мечтае да се развива в сферата на Маркетинга.

Виктория Красимирова бе коронясана на звездна церемония в GALAXY Live club като короната й предаде Мис Пловдив 2014- Габриела Чонина. Така Виктория вече е претендентка за Мис България и ще представи Пловдив на националния конкурс.

 Водещи на Събитието на годината в Пловдив бяха Део и Леди Би, които се справиха страхотно с тежката задача. Те, балет Galaxy и балет Saga се погрижиха и за доброто настроение на публиката между туровете.

За короната се бориха 14 красавици, които се представиха в три кръга- със спортни облекла на Slave jeans, по бански костюми от Delfina и с официални тоалети на дизайнера Стоян Радичев.

След представянето на дамите, журито все важното решение коя да бъде Мис Пловдив 2015 и кои дами да бъдат нейни претендентки. Така Мария Попова, която се интересува от мода, волейбол и знае перфектно английски и руски език, взе второто място. На третото стъпало се качи Кристина Тошева. Тя учи Актьорско майсторство, владее английски и немски език и има амбиции да се развива в модния бизнес.

На конкурса, който се проведе в GALAXY Live club, бяха раздадени и много специални награди. Така стана ясно и Лицето на светския сайт www.zvezdno.bg, а именно Анита Мангарова. Тя е на 18 години, занимава се с модерен балет. Страстта й е фотографията, а сега учи Счетоводство в Националната търговска гимназия в Пловдив. Анита получи лента, страхотни цветя и голямата награда- карта за безплатни тренировки от Смарт Студио КАМАТО. С Open Card “KAMATO FRIENDS” – Moже да ползва всички спортни активности в залата. Програмата на залата можете да видите тук: ЛИНК

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.