team

Корпоративен фитнес – Спортен Team Building

Корпоративна програма за развитие на служителите

Корпоративен фитнес

 Готови ли сте да изненадате служителите си?! Смарт студио Камато е приготвило приятна изненада за Вас. В студиото действат специални условия за включване на компаниите в Корпоративната програма за развитие на служителите.

Включването в корпоративната програма на Смарт студио Камато е отличен начин да възнаградите служителите си за добрата работа и да проявите грижа за тях.

За мотивацията на персонала, укрепването на екипа и по-добрата работа ще помогне съвместното посещение на спортни и танцови занимания. Корпоративната програма на Смарт студио КАМАТО е верният път към физическото здраве и емоционалният комфорт на вашите служители.

Силният екип е залогът към успеха!

Team Kamato - Спортна зала Пловдив

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

Важно е сътрудничеството да е взаимноизгодно. Затова ползвайки корпоративната програма всеки от клиентите на Смарт студио Камато може да разчита на редица преимущества като:

 • Максимално широк избор на тренировъчни спортни и танцови програми;

 • Бонусни схеми при закупуването на корпоративни карти, които дават възможност да се ползват големи намаления;

 • Опитен и професионален треньорски екип, използващ авторски и адаптирани програми.

 • Наличието на детски спортни и танцови програми

 

Какво дава Корпоративната програма?

 • Повишаване нивото на работоспособност на всеки сътрудник;

 • Намаляване броя на болничните листове;

 • Укрепване духа и ценностите на компанията;

 • Подобряване имиджа на компанията;

Приятелски цени

Известно е, че между здравословното състояние и работоспособността съществува пряка връзка. Всеки работодател иска да вижда своите сътрудници активни!

Освен това успехът на всяка компания се дължи на способността на сътрудниците да се концентрират и да взимат решения в стресови ситуации.

Заниманията със спорт повишават с 30% производителността на труда. И това може да се постигне само с умело съчетание на различни спортни и танцови програми.

 

 Корпоративната програма притежава редица достойнства. Ето 7 причини, които ще Ви накарат още утре да посетите Смарт клуб Камато с колегите си.

 1. Съвместните занимания със спорт сплотяват колектива. Играейки заедно футбол или движейки се под звуците на ритмична музика 45 мин., вие ще намерите в своя колега не само съсед по офис, но и верен приятел.

 1. Спортът има положителен ефект върху цялото тяло. Физическите натоварвания в разумни граници укрепват имунитета, развиват мускулната система, помагат за предотвратяването на много заболявания.

 1. Корпоративния фитнес позволява на всеки сътрудник да прояви тези положителни качества, които между стените на офиса не могат да бъдат забелязани. Може да се окаже, че главната счетоводителка може да прави шпагат, а управителя е звездата в еротичните танци за мъже.

 1. В организации, където служителите редовно посещават спортни клубове, броя на дните в отпуск по болест са много по-малко. А това означава увеличаване производителността и ефективността на фирмата.

 1. Ръст на лоялност към ръководството. Корпоративната програма е един от най-ефективните способи за ръководството да заслужи любовта и уважението на сътрудниците.

 1. Фирма, включила корпоративен фитнес в своя «социален пакет» изглежда много по-добре в пазарната конкуренция, а това означава, че нейните ръководители имат по-големи шансове да привлекат интелигентни и ценни служители.

 1. Корпоративния спорт дава на сътрудниците прекрасна възможност за самоизразяване. Освен това, заниманията по Стречинг или Тае Бо им помагат да се отпуснат, правилно да оценят своите възможности и таланти, да се справят със стреса.

 

Избирайки корпоративен фитнес, ръководителя винаги трябва да има определена цел – защо прави това? Какви резултати трябва да бъдат постигнати? Корпоративния фитнес е успешно средство за нематериална мотивация на сътрудниците, и компания, включила такава опция с своя социален пакет е печеливша в пазарната ниша. Освен това, служителите винаги трябва да имат избор – да танцуват, да се занимават със силови тренировки или да се приберат у дома. Повярвайте, вашите сътрудници ще оценят предоставената им свобода и избор и ще бъдат много благодарни, ако заниманията във фитнес клуба съвпадне с техните лични увлечения и интереси.

 

 Корпоративно предложение

Вие сте събрали ярък, интересен и креативен екип. Една от Вашите задачи е да създадете оптимални условия за тяхната успешна работа. Предлагаме Ви универсално средство – Корпоративната програма на Смарт студио КАМАТО за членовете на Вашият екип.

Неочаквано решение, но доста ефективно, защото:

 • Повечето успешни съвременни хора, независимо от дейността си се занимават със спорт.

 • Изследванията потвърждават, че заниманията със спорт повишават работоспособността на човека.

 • Членството в спортен клуб е много добър и приятен подарък.

 • Фирмата показва на своите сътрудници, че се грижи за тях.

Смарт студио КАМАТО Ви предлага да се присъедините към Корпоративната програма, участието, в която ще донесе допълнителна изгода за Вашате компания.

Практиката показва, че компаниите използващи спортни програми получават редица преимущества:

 • Подобрява се физическата форма на служителите;

 • Повишава се ефективността и работоспособността на служителите;

 • Повишава се нивото на издръжливост, устойчивост към стрес и общата активност на служителите;

 • Подобрява се процесът на вземане на решения;

 • Намалява се броя на извършените грешки;

 • Подобрява се отношението на служителите към служебните си задължение;

 • Подобрява се психологическият климат в колектива, което драстично намалява броя на конфликтите;

 

Програмата е ефективно решение за Вас и Вашата компания, която дава възможност, Вашите клиенти и сътрудници да посещават съвременен и многофункционален спортен клуб на изгодни условия.

За корпоративните клиенти е разработена гъвкава бонусна система и специални условия на ползване.

Ако Вашата компания реши да стане корпоративен клиент на Смарт студио КАМАТО, очакваме да ни се обадите на тел. 032/207 029 или на имейл: info@kamato.bg

Ваш персонален помощник ще бъде мениджърът ни за работа с корпоративните клиенти. Благодарение на тази връзка, Вие и Вашите служители, ще сте в течение на всички новости и активни участници във всички събития и празници.

Повече инфо за програмата и за Смарт студио КАМАТО можете да видите на страница http://www.kamato.bg/corporate/.

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.