Кристина Данева

Fit Jumping
100%
Табата
100%

Кристина Данева

Казвам се Кристина Данева. От малка съм се занимавала със спорт – баскетбол и тенис. След което, преоткрих и здравословното хранене и от тогава не съм спирала да проучвам тази любима тема, която е неизменна част от моя живот.

Спортуването и здравословното хранене винаги са част от моето ежедневие и моя страст, която непрекъснато ме мотивира да се усъвършенствам. Първата работа, с която се занимавах беше фитнес инструктор в дамски фитнес за групови тренировки. От тогава се влюбих в тази работа и заедно да постигаме резултати, да се грижим за себе си е голямо вдъхновение в живота.

През свободното си време обичам да съм сред природата, да творя и да допринасям своите усилия в неправителствени организации, които влияят позитивно на средата, в която живеем.

Сертифициран инструктор съм по Групови занимания и Fit Jumping. В спортно студио Камато водя основно тренировки по Табата и Fit Jumping, но може да ме видите и на други. Заповядайте да тренираме заедно! Ще дам всичко от себе си да получите това, за което сте дошли!

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.