Счупи стереотипите с Kangoo Jumps !

Счупи стереотипите с Kangoo Jumps !

Напоследък се развиват много тенденции в света на фитнеса, но най-големият пробив за днешния ден е Kangoo Jumps. В края на краищата, няма друг спорт като Kangoo Jumps, който може да се похвали с ефективност от 1000 ккал. за час тренировка, който може да гарантира 100% сигурност и лекуване за някои заболявания.

Тъй като обувките за Kangoo Jumps са изобретени от лекар – ортопедт, практически те не само, че нямат никакви противопоказания, но и работят като медицински тренажор: позволяват да се изправи осанката, положението на краката, бързото възстановяване след травми.

Възрастовата бариера за Kangoo Jumps също е доста широка. Благодарение на разнообразието и простотата на упражненията, тренировките са подходящи за хора с различни нива на подготовка, изключват елемента на скуката по време на тренировки, предизвикват чувство на еуфория и радост.

Тренировките по Kangoo Jumps могат да се провеждат както в залата, така и на открито, при тях може да бягате, да танцувате, те дават както кардио, така и силово натоварване в една тренировка.

Счупете стереотипите!

Повечето от нас смятат, че за да приведат тялото си във форма, трябва да се подложат на изтощителни тренировки и строги диети, и колкото по-бързо трябва да постигнат идеалните форми, толкова повече се подлагат на страдания.

Сравнително новото направление на фитнеса – тренировките по Kangoo Jumps разбиват преобладаващите стереотипи. Обувайки „пружиниращите“ обувки вие ще почувствате такава лекота и радост, че ще забравите с какво се занимавате. Въпреки видимата лекота на тренировките, вашето тяло с удоволствие ще извърши огромно количество работа над изработването на красив мускулен корсет и изгаряне на ненужните калории ( до 1000 ккал. за 1 час тренировка !).

Бъдете в крак с тенденцията!

Благодарение на патентованата конструкция на тренировките в обувките Kangoo Jumps, които неутрализират 80% ефекта от допир с твърда повърхност, се способства бързото изгаряне на мазнини, регулира се сърдечната честота и  нормализира кръвното налягане, подобрява се сърдечно-съдовата система на тялото, увеличава консумацията на кислород и намалява холестерола, премахва целулита , допринася за ефективната загуба на тегло.

Присъединете се към феновете на „скачащите обувки“ и проблемът с излишното тегло и лошото настроение ще ви напуснат завинаги.

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.