Тренировки с фитнес треньора на холивудските звезди Гунар Петерсон

Тренировки с фитнес треньора на холивудските звезди Гунар Петерсон

Ключът към успеха на всяка кампания зависи от правилно поставената цел. Холивудския фитнес – треньор Гунар Петерсон смята така: тръгвайки към спортната зала, трябва да си поставите целта да получите идеално натренирано и стройно тяло, и резултатът няма да закъснее.

 Съвсем мъничко да отслабнете, да премахнете няколко сантиметра от талията – с такива мисли можете да се занимавате с гимнастика и у дома. За да станете притежателка на стройно и красиво тяло, трябва просто да го поискате и да възплатите своята фантазия в живота!

sport -v-kamato-plovdiv

Тренировки с фитнес треньора на холивудските звезди Гунар Петерсон

Така че, любимецът на холивудските звезди Гунар Петерсон ще ви каже как да го постигнете:

  1. Правилен старт. В никакъв случай не трябва да гладувате – това е основното правило. Силно ограничавайки се от храна, ние настройваме нашия организъм на възможни проблеми с доставките на гориво (т.е., калории, витамини и др. полезни вещества), заради което тялото дори и по време на интензивни тренировки е трудно да се раздели с енергийните резерви.

Овесена каша, ябълка или шепа пресни плодове е идеалната закуска за бодра сутрин и прекрасна подготовка за всяка тренировки.

  1. Не се теглим на кантара. След тренировки често ни иска да скочим на кантара и да видим колко сме свалили. Един час тежка физически тренировки просто трябва да отклони стрелката на кантара към минус, а вие може да го усетите и по дрехите си.

 

  1. Не мързелувайте! Съгласете се, да плащате пари за тренировки, да губите време за това, и да лежите на пътечката, когато всички останали активно спортуват е най-малкото нелогично. Гунар Петерсон съветва: „Винаги се питайте дали действително работите с пълна сила“. Никакви облаги: на тренировките влагайте 100 или 200%, защото вие работите за резултат, а не за съседката по пътечка!

 

  1. Без паника. Новогодишни празници, почивка в чужбина, рожден ден и други празници – в такива моменти само железните дами могат да устоят на храната и да не се пречупят. Да, понякога ние се поглезваме с нещо вкусно и високо калорично, да, лесно можем да заменим тренировката в спортната зала с моминско парти или барбекю на открито. Нищо страшно, да правите пауза дори е много полезно, а една две пропуснати тренировки няма да ви навредят на фигурата, просто трябва навреме да се върнете към спорта и здравословната храна.

 

  1. Малки тайни. Дори и да се занимавате родовно в спортната зала, не се отказвайте от спорт у дома. Правете по 50-100 приклякания, именно тези упражнения ще задействат максималното количество мускули и ще ускорят процеса на подобряване на релефа на тялото си. И задължително давайте на вашето тяло да се отпусне! Здравословния пълноценен сън е идеална основа за всякакви фитнес тренировки.

 

Тези полезни съвети на Гунар Петерсон следват:  Дженифър Лопес, която обича да се занимава под негово ръководство, Ким Кардашян е ослабвала с него за своята сватба, а Силвестър Сталоун все още има железни мускули само благодарение на него – явно Гунар Петерсон знае какво прави и говори. Правилната нагласа гарантира желания резултат – време е да си поставите цел!

А когато вече си поставите цел, можете да я реализирате  в смарт студио Камато – Пловдив, като следвате съветите на Гунар Петерсон.

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.