Fit & Jumping Festival 2018 – 2 дни приятни емоции

Fit & Jumping Festival 2018 – 2 дни приятни емоции

На 12 и 13 май Смарт студио Камато беше спонсор и участник  на Fit & Jumping Festival 2018, който се проведе в Международен панаир Пловдив. Прекарахме си изключително добре, благодарение на множеството активности и спортуващи.

Да видим толкова спортуващи заедно на Fit & Jumping Festival беше изключително вдъхновяващо за целия екип на Смарт студио Камато. Имаше треньори от цяла България, както и от Румъния, които дойдоха както да споделят своя опит, така и да поизпотят участниците с интересни, но интензивни тренировки.

В какви активности взехме участие на Fit & Jumping Festival 2018?

На фестивала имахме възможност да участваме в над 40 активности, разделени във външна и вътрешна площ. Както очаквате, ние взехме активно участие както като треньори, така и като участници в спортовете, които може да практикувате в Камато смарт студио – Kangoo Jumps, Fit Jumping, Pilates и множество други интересни спортове като Zumba, Port de Bras, Tabata, Combat и други. Беше интересно за нас да изпробваме издръжливостта и силата си, особено в спортове като Tabata и Tap Out изискващи повече издръжливост и сила. Но за наша радост, се справихме с всичко.

В състезанието по Kangoo Jumps за отбори взеха участие едни от най-добрите отбори в България – Kangoo Club “Fit & Fun”- гр. София, Kangoo Club “Радост”- гр. Пловдив, Kangoo, Club “Purple Magic”- гр. Варна, Спортен клуб “Kamato”- гр. Пловдив, “MVJ Club”- гр. София, “NT Kangoo Club”- гр. Пловдив, Kangoo Club “Криси”- гр. Стамболийски

Всички те се представиха отлично, за което им благодарим ОТ СЪРЦЕ!

Кои бяха треньорите на Fit & Jumping Festival?

Все пак това е наше отразяване и няма как да не започнем с треньорите от Смарт студио Камато, а именно Ирина Атанасова, Марин Станчев и Анелия Дживондова. Те презентираха различни спортове както сами, така и заедно с други инструктори. Част от тези спортове са Fit Jumping, Kangoo Jumps, Port de Bras, Combat. Ето и  другите инструктори, които спомогнаха това събитие да стане толкова добро.

Василена Попова-Радичкова – треньор и представител

Василена – мениджър на Канго Клуб България и сертифициран инструктор по Kangoo Power и Kangoo Dance, но преди всичко една изключително положителна и надъхваща личност. На Fit & Jumping Festival 2018 тя води тренировки по Kangoo Jumps и доста изпоти участниците на фестивала. С нейно съдействие се организира състезание по Kangoo Jumps за участници, на което победителката получи чисто нови Kangoo Jumps обувки, предоставени от Kangoo клуб НОВА.

Marcin Witek – Presenter

Роден и израснал в Полша, Марчин живее в българия в последните 6 години. Той е Kangoo Jumps Presenter в България в продължение на 5 години и е представял програмата Kangoo Power и Kangoo Dance на различни места, като Румъния, София, Германия, а на Fit & Jumping Festival 2018 я представи и в Международен панаир Пловдив. Неговото участие като представител, както и като жури на състезанието за Kangoo Jumps обувки спомогна това събитие да стане още по-добро.

Светлин Спасов

Това е един от треньорите, който се постара всеки участник да изгори възможно най-много калории. Той е кондиционен треньор от НСА и създател на Tabata workout Academy. На фестивала той води мастър клас по Табата, грижейки се всеки участник в него да прави всяко упражнение правилно, за да има максимален ефект.

Благодарим също така на Мая Личева за уникалната тренировка по TapOut, на Костадин Михайлов, (основател на първия клуб в Пловдив за функционално и кондиционно трениране), Десислава Попова  (успешен Международен инструктор по Kangoo Jumps, HIIT и ТАБАТА), Гергана Георгиева (лицензиран Зумба фитнес инструктор), Мартин Гергов ( четирикратен републикански шампион по силов трибой (пауърлифтинг), Велина Спасова (лицензиран инструктор по Зумба), Цветелина Цанкова (Сертифициран инструктор по Табата, Тап Аут, Хийт, ФрииСтайлър, Стийл Комбат), Цанислава Георгиева (Води многобройни и разнообразни групови тренировки, развиващи двигателните умения по специфичен начин), Мария Стоилова (Прана виняса йога флоу и Пилатес), Мая Гайдарова (лицензиран международен Kangoo Jumps инструктор), Тихомира Гатева (Лицензиран инструктор от най-добрите треньори в бранша по аеробика,Freestyler и Kangoo jumps), Евелина Попова (инструктор по Pole Fitness), Виолета Чалъкова (DS Mariposa един от  най-големите танцови клубове в Пловдив), Екипът на TERES – GYM & FIGHT CLUB (една от най-модерно оборудваните спортни зали за бойни изкуства в България), Мата и Венци Джореви (основатели на танцова щкола по aржентинско танго Tango Aficionado), Велина Даракчиева ( Лицензиран ZUMBA® Fitness Инстуктор), Диего Франца (танцьор, акробат, перкусионист, инструменталист,хореограф).

 

За всички тези прекрасни инструктори може да прочетете повече в https://www.fjfestival.com/instructors.

В заключение ще кажем, че сме изключително щастливи от факта, че взехме участие във Fit & Jumping Festival както като част от организацията, така и с треньори от Смарт студио Камато. Получи се едно наистина хубаво събитие.

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО ВЗЕХА УЧАСТИЕ И ГО НАПРАВИХА ВЪЗМОЖНО!

Още снимки може да видите в https://www.facebook.com/fjfestivalcom/?fref=mentions

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.