Как да изненадате любимия мъж?

Как да изненадате любимия мъж?

Жената трябва винаги да изненадва. Тя в никакъв случай не трябва да стане прочетена от кора до кора книга за любимиям мъж. Разкривайте границите на своята личност постепенно. Винаги оставяйте място за тайни и загадки.

kak-da-iznenadame-lubimia

 С какво можем да изненадаме любимия мъж?
  1. Със своето поведение. Свикнал да вижда до себе си едно скромно, тихо и стеснително момиче. Разкрийте се. Превърнете се в сексуална съблазнителка. Или обратното, от жената-вамп в скромно момиче.

  2. Дългоочакван подарък. От много време мечтае за лодка или нов телефон? Но парите все не стигат за подобна придобива. Осъществете неговата мечта и приемайте благодарности безкрайно.

  3. Идеален ред у дома. Той вече е свикнал с разхвърляните дрехи, с това, да работите комфортно сред купчина бумаги и куп съдове в мивката. Изненадайте го с идеален ред.

  4. Нов имидж. Сменете прическата, цвета на косата, стила на облекло. Направете го неочаквано. Но внимателно: новия облик трябва да ви отива.

  5. Проява на инициатива. Винаги във връзката ви той е бил инициатор. Вашият любим ви кани на вечеря, на парти, на кино, на театър, на разходка. Взел е инициативата за пазаруване, за решаване на въпроси, както и в леглото. Поемете тази роля вие. Временно. Поканете го на ресторант, на романтична разходка. Проявете инициатива в сексуалните отношения. Започнете съблазнителна атака. Той задължително ще хареса вашата инициативност.

kak-da-iznenadame-lubimia (2)

6. Компромис. До сега винаги ги прави любимия ви мъж. Сега вие направете първата стъпка и направете компромис.

7. Писма или SMS. Никога не сте ги писали? Сега е времето! Напишете му писмо-признание. Пуснете го по реалната или електронната поща. Напишете малко стихотворение за своята любов. Изпращайте му го на части с SMS. Спазвайте определен интервал от време. Например, на всеки 20 минути.

8. Купете бира, проявете интерес към футбола. Винаги сте се ядосвали за бирата и страстта към футбола. Сама купете няколко бири и седнете заедно със своя любим мъж пред телевизора. Постарайте се да вникнете в тънкостта на играта. Задавайте му въпроси за техниката, отбора, играчите. Любимият ви мъж ще бъде много изненадан.

9. Стриптийз. Вие никога не танцувате еротични танци. Това няма значение. Сега можете да започнете. И не се притеснявайте относно несъвършенствата на вашата фигура. Когато започнете бавно да се събличате на фона на прекрасна музика, плавно да поклащате бедра, любимия мъж няма да ви устои. Едва ли ще успеете да се съблечете до край.

Не преставайте да изненадвате своя любим мъж. Той трябва да знае, че вие сте НАЙ-ПРЕКРАСНАТА ОТ ВСИЧКИ ЖЕНИ!

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.