Как се приема креатин монохидрат от NOW

Как се приема креатин монохидрат от NOW

Много спортуващи атлети и бодибилдъри, а и много младежи искат да постигнат бързи резултати при своята тренировка. Хранителните добавки през последните години много се развиха и се появи Creatine Monohydrate на прах от Now Foods. Той се отличава с високо качество и сега ще разберем какво трябва да знаем за него и за какво служи? Каква е първоначалната зареждаща доза?

Какво трябва да знаем за креатин монохидрат от Now Foods

Creatine Monohydrate представлява чиста хранителна добавка на прах със съдържание само на натурални продукти, даващи съответната доза на тялото. Той се среща в организма напълно органично и без да знаем така или иначе си го набавяме с хранителните продукти, като рибата и месото. Лошото в случая е, че трябва да погълнем голямо количество от тази храна, за да си набавим нужната доза.

Особено голям дефицит на креатин може да се среща при веганите, които не консумират животински продукти, месо и риба. Тук на помощ обаче идва Creatine Monohydrate от Now Foods. Той се предлага във вид на прах и е носител на престижната американска награда Vity Award.

За какво служи

Креатинът е важна за всеки човек добавка, защото тя спомага за натрупване на мускулна маса чрез свързването на аминокиселините с мускулната тъкан. Креатинът в мускулите е важна съставка за още енергия по време на тренировката и за постигане на по-големи и ефективни резултати. Той може да Ви помогне по-бързо да се възстановявате след физически натоварвания.

Creatine Monohydrate на Now Foods е предпочитан в различни спортни дисциплини, като: 
  • вдигане на тежести;

  • бягане;

  • плуване;

  • борба;

  • бокс и т.н.

Този елемент при физически активните хора и спортуващите може бързо да се изчерпва и да се образува дефицит, поради което е необходимо наваксването на нужните количества чрез прием на допълнителни хранителни добавки. Creatine Monohydrate на Now Foods е една от тях и е доказано качествена и наистина действаща, защото носи стикера за GMP сертификат, обозначаващ само клинично изследваните и доказано качествените продукти.

Каква е първоначалната зареждаща доза

Съществуват две схеми на прием.на Creatine Monohydrate от Now Foods за най-добър ефект. Първата е на зареждаща доза, а втората на поддържаща. При първата, приемът от продукта е 20 грама на ден от по 4 приемания по 5 гр през интервали на 3-4 часа в продължение на 5-7 дни.

Втората схема се базира на 5 до 10 грама на дневна база за около 25-30 дни, през който период поддържаме нивата.

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.