Добавка за горене на мазнини от Pure Nutrition – Carni Max Liquid

Добавка за горене на мазнини от Pure Nutrition – Carni Max Liquid

Когато става дума за естествено повишаване на енергичността и тонуса на тялото, Л-карнитинът е отлична аминокиселина за целта. Тя се намира в тялото и взема участие в различни системи, но е доказано изключително полезен за спортуващите. Carni Max Liquid на Pure Nutrition от Healthstore https://healthstore.bg/pure-nutrition-carni-max-liquid-500-ml е със съдържание на чист л-карнитин и по-долу ще научим мненията относно правилния прием на добавката.

Какво представлява Carni Max Liquid от Pure Nutrition ?

Както вече вероятно стана ясно и от уводната част, този продукт е изключително наситен и обогатен с Л-карнитин, чието предназначение е осигуряване на издръжливост по време на тренировките. Това ще доведе до редица големи ползи, възможност за ускоряване на резултатите от фитнеса, както и от възможността за по-ефективното горене на мазнини.

Използваният л-карнитин в хранителната добавка Carni Max Liquid е в най-чистата си форма, което ще Ви помогне още по-ефективно да прочистите тялото си от остатъка на излишните мазнини. Те ще бъдат превърнати в чиста енергия, с която да можете да удължите тренировките си и да подобрите физическото си състояние.

Повишаването на изгарянето на мазнините и придобиването на повече енергия, в следствие на приема на Carni Max Liquid, е напълно естествено. Той транспортира мастните наслагвания (горивото) към местата за горене и производството на енергия за тялото – към митохондриите на клетките. Вие започвате да се чувствате по-тонизирани и жизнени, а излишната мазнина с времето видимо започва да намалява.

За кого е подходящ този тип хранителна добавка:
  • повече енергия за спорт и за по-продължителни тренировки;

  • за намаляване нивата на излишна мазнина в тялото;

  • за редуциране на кръвната захар;

  • за изграждане на чиста и масивна мускулна маса;

  • за регулиране и намаляване нивата на апетита с цел отстраняване на излишната мастна тъкан;

  • Carni Max Liquid е за желаещите да имат по-голяма физическа издръжливост, да се чувстват по-тонизирани и жизнени;

  • да постигат добри резултати както във фитнеса, така и в работата си.

Съвети от Healthstore относно приема:

Препоръчителният прием на Carni Max Liquid е по една до две дози от един до три пъти дневно на празен стомах, като една от тези дози да се взема около половин-един час преди тренировка. Това ще Ви зареди с достатъчно ентусиазъм, енергия и сила за начало. Препоръчваме Ви добре да разклатите бутилката преди прием и да я съхранявате на прохладно и тъмно място.

 

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.