Мечтаете за красива фигура? „Port De Bras“ е това, от което се нуждаете!

Мечтаете за красива фигура? „Port De Bras“ е това, от което се нуждаете!

Port de Bras е авторска техника, създадена от Владимир Снежик, хореограф и треньор. Буквално Порт де Брас се превежда като „движение на ръцете и тялото“. Не се изисква предварителна хореографска подготовка. Тук можете да намерите елементи на йога, пилатес, силова аеробика и стречинг.

Програмата съчетава силови и аеробни упражнения, класовете се провеждат под приятна релаксираща музика.

От бавни, грациозни, красиви движения постепенно се получава един изключително хармоничен танц. Танцът е лесен и приятен, така че няма да имате трудности още на първата тренировка.

Същността на тренировките по Port de Bras е се състои не в изпълнението на упражненията отделно, а в плавно преминаване на едно упражнение в друго, в резултат на което се ражда красив танц.

Също така, много хора са забелязали, че само при тренировките по  „Порт де Брас“ са открили в себе си способността да бъдат толкова гъвкави и грациозни.

Какви са ползите от „Port de bras“

Тренировките по „Port de bras“  равномерно натоварват мускулите на цялото тяло – от дълбоките мускули и вътрешните органи до гръбначния стълб и крайниците, подобряват координацията и баланса.

Port de bras е вид аеробни танци, насочени по-скоро към рехабилитация, отколкото към интензивна тренировка на определени мускулни групи. Класовете са безопасни за хора с нарушения на гръбначния стълб и имат регенериращ ефект върху хора, които са претърпели леки наранявания. Сериозните наранявания са ограничение за Port de bras. Натоварването е балансирано разпределено на цялото тяло.

Port de bras за отслабване

Упражненията развиват гъвкавост и пластичност, както и помагат да отслабнете.

Ако не сте с наднормено тегло, Port de bras може да окажат ефекта на „сушене“, ако напротив, вашата цел е сериозно да намалите теглото си, тогава тренирането с тази система ще ви помогне да направите това без да претоварвате сърцето си.

Тренировките трябва да се комбинират с балансирана нискокалорична диета, и след това успехът от тренировките ще бъде забележим. Ако може редувайте с Waacking ( стил клубен танц) и Aerofreestyler (смесица от аеробика, хип-хоп, джаз, фънк) танци за отслабване.

Необходимо е вашата нискокалорична диета да изключва мастни и захарни храни.

Придържайки се към тези препоръки, бързо ще свалите излишното тегло без стрес за организма. Танцувайки, релаксирате и се наслаждавате на движенията на тялото си, ще отслабнете без затруднения и ще придобиете невероятен мускулна скулптора.

За тренировките по Port de bras са подходящи свободните дрехи. Програмата е на много нива. Фенове на Port de bras твърдят, че ефектът идва след десет посещения.

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.