Полезни фитнес съвети от Клои Кардашиян

Полезни фитнес съвети от Клои Кардашиян

Мнозина обвиняват Клои, че редовно ляга под ножа на хирурга. Малко хора пишат, че Клои отделя много време на себе си и тялото си. Днес тя е доволна от себе си и всичко това благодарение на малките си фитнес трикове, които споделя с удоволствие.

Всъщност, Клои е развила няколко основни навици за себе си и ги следва всеки ден, затова тя има толкова красиво тяло. Ето и някои полезни фитнес съвети от нея.

Като начало тя си поставя цел, която е достатъчно реална за нея. Ето защо, първият фитнес съвет е: преди да отидете в салона, трябва да си поставите конкретни цели, но първо измервайте параметрите си и се претеглете! Chloe Kardashian казва, че не е достатъчно да си казвам „трябва да загубя 5-10 кг“. Трябва точно да определите за себе си колко пъти в седмицата ще ходите във фитнеса, какво точно ще тренирате и как, а също така трябва да следите загубата на сантиметри не само в кръста, но и в другите зони.

В крайна сметка, понякога теглото и сантиметрите могат да варират значително. Например, сантиметрите изчезват, но килограмите не или почти не напускат тялото. Звездата също призовава за повишено внимание към здравето, тъй като здравословното състояние може да се влоши поради загуба на тегло.

Обърнете внимание на своята генетика, по-скоро на вашия тип фигура. Например, ваша роднина има широки рамене и обемна долна част, а вашата фигура е близка до нейната. В този случай е погрешно да мечтаете, че в близко бъдеще ще носите дрехи с най-малък размер. Това е вторият фитнес съвет от представителката на известното семейство.

Клои предлага да се яде повече протеин за закуска. Например, тя започва сутринта си с бъркани яйца с авокадо и палачинки от овесено брашно. Тези ястия съдържат много протеини и насищат тялото за дълго време, което означава, че чувството на глад няма да дойде скоро. Но в същото време закуската съдържа и бавни въглехидрати – палачинките. Те дават на човека енергия и сила за предстоящата тренировка.

Колкото до тренировките, Клои с тяхна помощ се избавя от стреса, който възниква в време на труден период. Не, тя не преодолява проблема, а го изработва в залата с  изкарване на емоциите.

Този метод помага на Кардашиян да се отърве от негативните емоции и да изглежда красива едновременно. Между другото, много лични треньори твърдят, че системното посещение на тренировки дава възможност да се отървете от психичните заболявания и напълно да заместите лечението с лекарства.

По правило повечето заети хора предпочитат да заменят пълноценният и подходящ обяд с обикновени закуски. Но това е голяма грешка! Момичето казва, че по време на  пътуване винаги има най-полезната закуска в чантата си, която не й позволява да гладува, но в същото време я държи в добра форма. По принцип стандартната закуска е една четвърт от дневния прием на калории, така че е по-лесно да се поддържа диетата. Тя може да бъде сандвич с хляб и фъстъчено масло или сандвич със зеленчуци и пиле / риба.

И накрая последен фитнес съвет: не се страхувайте от силовите тренировки, както прави Хлои Кардашиан. Не мислете, че силовите тренировки ще ви направят мъжка жена. Не, напротив, те ще ви дадат красива форма на тялото и релеф. Но всичко това да се постигне само в комбинация от тренировки с правилно хранене.

Помнете, че известните личности са хора, а не богове. Затова те губят тегло като всички останали, а не с помощта на някакви чудеса.

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.