Интервю с Марин Станчев – спортен инструктор

Интервю с Марин Станчев – спортен инструктор

Кой сте вие – Представете се?

Казвам се Марин Станчев на 30 години от Пловдив.  Завършил съм ПГТ “Гоце Делчев ” Пловдив специалност “ЖП Техника”. В момента работя като  оператор на Технологичен Лазерен Комплекс и съм спортен нструктор по Латино танци и Тае Бо в Смарт Студио Камато.

sporten-instruktor-marin

Марин Станчев – спортен инструктор
Какво е спорта за вас?

За мен спортът винаги е заемал и продължава да бъде много важна част от моя живот.

Какви спортове преподавате?

Преподавам Латино танци и Тае Бо.

Защо го правите?

Отдавна обмислях възможността да преподавам латино танци, и всичко стана благодарение на моя приятел и колега Димитър Капов , който е инструктор по Fit Jumping , Body Pump , Тае Бо и Еротични танци за мъже в Смарт Студио Камато. Той ми предложи да се запозная с екипа на Камато и да направя курс за Латино танци. Така попаднах в обкръжението и приятелската обстановка на Камато.

Какво ви дава работата като инструктор?

Винаги съм бил спортна натура , а и доста години бях професионален състезател и работата като спортен инструктор ми дава възможност да се запознавам с нови интересни, мотивирани и усмихнати хора, а също така поддържам тялото си във форма.

Какво мислите за хора, които ви посещават?

В залата се срещам предимно с млади хора, които искат да променят себе си, както външно, така и вътрешно. Разбира се залите се посещават и от хора на всякаква възраст.

Смятате ли, че всеки трябва да отделя време за тренировка?

Искам да им кажа, че спортуването е начин на живот. Искам всеки един родител, който прочете това да мотивира детето/децата си да започнат да тренират. Спорта е здраве и той винаги ще допринася за един пълноценен и изпълнен с усмивки живот.

Кои спортове са ви фаворити?

Минал съм през много спортове но баскетбола и леката атлетика ми дадоха много в развитието на тялото ми.

Кои спортове бихте препоръчали?

Всички спортове са полезни и бих препоръчал на всеки да открие спорта който му допада най-много и да го практикува дори и само за удоволствие.

Финални думи?

Не допускайте грешката на мързеливците, които приписват на почивката качества като задоволство, топлота, спокойствие, възстановяване, а на спорта – напрежение, потене, умора, неудобство. Спортувайте където и както поискате . Забавлявайте се.

 

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.