Звездите тренират Fit Jumping

Звездите тренират Fit Jumping

Скоковете на батут –  Fit Jumping се отнасят към аеробните натоварвания и помагат ефективно да се борим с излишните килограми.

 

30 мин. бягане могат да бъдат заменени с 10мин. скачане на батут, освен това няма да има вредни натоварвания на колянните стави и гръбначния стълб.

За кратък срок ще можете да приведете тялото си в ред, да укрепите гръбначния стълб и ставите, да се избавите от плоските стъпала, да развиети координация, гъвкавост и издръжливост.

Звездите отслабват с Fit Jumping
Звездите отслабват с Fit Jumping

Осен това, скачайки Fit Jumping вие ще можете да се наслаждавате на невероятното усещане на полета и лекотата, да получите много положителни емоции. Това не е скучно занимание, вие ще можете да изпълнявате всякакви движения. Скоро топ-модела Хайди Клум в свое интервю признава, че в качеството си на основна тренировка за поддържане на отлична форма, тя избира именно скачането на батут и съветва всички да скачат повече! Това е един от любимите спортове и за Александра Амброзио, Бионсе, Клое Кардашан и други известни звезди.

Къде можете да тренирате и вие Fit Jumping? Вижте повече тук …

Khloe Kardashian

Fit Jumping е нов вид фитнес, който е подходящ за всички възрасти и ниво на подготовка. Доказано е, че ежедневното скачане на батут по 20 мин. забавя процеса на стареене. За това свидетелства експеримента, проведен в Калифорния от известния физиолог Джеймс Уайт.

Лекарят предложил на група възрастни жени, които водят пасивен начин на живот регулярно да се занимават със скокове на батут. След това било установено, че тези жени много бързо свалили излишните килограми, избавили се от торбичките под очите и бръчките, изглеждали по-млади. Регулярните упражнения на батут насърчават активното отстраняване на токсините от тялото. В крайна сметка, токсините се натрупват поради заседналия начин на живот, имат опустошителен ефект върху нас, те ускоряват процеса на стареене. Скачането на батут гарантира правилното движение на лимфата, която и извежда вредните токсини.

Скачането на батут – Fit Jumping в смарт студио КАМАТО ще ви помогне да бъдете  здрави, щастливи, весели и да изглеждате винаги чудесно!

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.