Как да намалим апетита?

Как да намалим апетита?

Сигурно всеки в своя живот поне веднъж е искал да намали теглото си с няколко килограма, но не е успял да се пребори с апетита, а прекомерният прием на храна води до излишни килограми.

Kak- da -namalim- apetita

Как да намалим апетита, как да го усмирим?
  1. Веднъж и завинаги забравете за закуските, за бонбоните, които вашата приятелка е донесла и всички останали сладости. Обикновено, колективните закуски са съпроводени от весели разговори и ние губим контрол над изяденото. Така, че когато гледате телевизия, четете книга или си говорите с приятелка – никакви плътни закуски. По-добре изяжте една ябълка, няколко ореха или сушени плодове. А основна храна яжте в спокойна атмосфера. И не по-късно от 3 часа преди лягане.

  2. Отдавна е отбелязано, че омъжените жени пълнеят повече от не омъжените. Работата е в това, че слагайки масата те си слагат в чинията толкова храна, колкото и на своя любим. И започват да пълнеят. Затова си слагайте два пъти по-малко ядене.

  3. Основният прием на храна трябва да бъде сутрин, това е вашата закуска. Яжте яйца сутрин, ако много ги обичате, но само сутрин. Така вие насърчавате да работят всички метаболитни процеси на организма. Не напразно има поговорка „ Закуската си изяж сам, а вечерята дай на врага“.

  4. Половин час преди ядене изпийте чаша топла вода. Пийте бавно и с удоволствие. Така ще намалите апетита и ще изядете два пъти по-малко, а организма бързо ще привикне към малките порции.

  5. Спрете да се измъчвате с диети. След диетите организма не само отново набира изгубените килограми, но и увеличавате апетита и през цялото време ще искате да ядете.

  6. Опитайте се да ядете по-малко пържено, люто, подправки. Заменете тези храни със зеленчуци, приготвени на пара. Разбира се, да се откаже напълно от любимото си пиле с хрупкава коричка, не си струва, просто го яжте веднъж седмично.

  7. Забравете за Fast food, храната на които се състои от вредни мазнини. Но витамините са полезни, зелен чай, отвари и настойки, намаляват апетита, затова ги приемайте по-често.

  8. Разбира се, не е достатъчно само да намалите апетита, трябва и да спортувате, за да поддържате добра физическа форма и здраве. Това могат да бъдат различни видове спорт, зависи на вас кой ви допада. Опитайте с Kangoo Jumps, Fit Jumping, Табата в Смарт Студио Камато, и разбира се стречинг за гъвкаво и красиво тяло.

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.