Как да отслабнете без диета и фитнес. Три доказани метода.

Как да отслабнете без диета и фитнес. Три доказани метода.

За отслабване използвайте не само диети и фитнес зали. Ние Ви предлагаме три изпитани метода, които ще ви помогнат да отслабнете без диета и фитнес.

Добавете аромати. Ако готвите и обичате да го правите, добавяйте във вашите шедьоври различни ароматизирани подправки. За предпочитане са анасон, канела, шафран, провансалски билки, кардамон. Кафето може да се пие и с канела.

За любителите на вана предлагаме да слагат различни аромати. Етерични и цитрусови масла, сапуни с различни лечебни екстракти или ръчно изработени, ароматизирани соли – всичко това ще повлияе положително на външния ви вид.

В края на краищата, пикантните миризми изпълват дома ви с комфорт и те могат да ограничат апетита ви. Психолозите казват, че в някои случаи може да се наситите с ароматите и да не искате да ядете много. Известно е, че естествените аромати са много по-ефективни от химичните. Първите не носят никаква вреда за вашето здраве, те са в състояние да подобрят настроението и благополучието.

Добавете цветове. Превърнете закуската, обяда и вечерята в празник. За да направите това, напълнете масата с различни ярки продукти. Червени и жълти чушки, карфиол, цветни зеленчуци, зелен грах, червени моркови и салати могат да задоволят не само вашето око, но и обилно да се нахраните и да наситите вашето тяло с различни витамини.

Опитайте се винаги да имате всички нюанси на дъгата на масата, тъй като ярки цветове не само допринасят за естетическото удоволствие на ястието, но и за визуалния ефект. Мнозина като цяло ядат сурови зеленчуци, тъй като съдържат много витамини, необходими за човешкото тяло.

Облекло, което обезобразява фигурата.

Добавете движение. Нямате време да посетите басейна или фитнес залата? Не се отчайвайте, защото можете да отслабнете без тях. Достатъчно е само да добавите движение към живота си, а теглото ви ще се върне към нормалното. Не седете на едно място, защото има много причини да се разхождате по улицата. Особено през пролетта, когато въздухът мирише на различни приятни аромати, всичко цъфти, и ти се иска да дишаш с пълни гърди. Можете да се движите в апартамента си в полза на вашата фигура. Започнете общо почистване, съберете и изхвърлете ненужния боклук.

В кухнята гответе прави, танцувайки с музика. Дори такива прости и лесни упражнения на пръв поглед ще допринесат да отслабнете без диета. За да проверите резултата, вземете крачкомер, за да разберете колко километра ще извървите, без да напускате апартамента си. Също така слизайте по стълбите пеша и вървете нагоре. Това е много полезно упражнение, което включва много мускулни групи, ще зареди тялото и ще ви помогне да се отървете от излишни килограми.

Вечерта се разхождайте поне по два часа, а сутринта започнете с гимнастика, плавно преминавайки към бягане в парка.

За да следите килограмите си, купете си кантар и проверявайте ежедневно теглото си два пъти на ден – сутрин и вечер. Да отслабнете без диета и фитнес си е истинско постижение. Дори минус сто грама трябва да се разглежда като успех и малка победа.

 

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.